ZiarulRing

25-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Adevărul despre divorț. De ce s-a despărțit Helmuth Duckadam de soție, după 27 de ani

Helmut Duckadam a vorbit deschis despre viața sa privată. Legenda fotbalului românesc a decis să spună de ce s-a despărțit de prima sa soție, cu care a împărțit bune și rele timp de 27 de ani și cu care are doi copii.

Avatar

Publicat

pe

Helmut Duckadam a vorbit deschis despre viața sa privată. Legenda fotbalului românesc a decis să spună de ce s-a despărțit de prima sa soție, cu care a împărțit bune și rele timp de 27 de ani și cu care are doi copii.


S-a aflat de ce s-a despărțit Helmut Duckadam de fosta lui soție, cu care a fost căsătorit 27 de ani


Helmut Duckadam a fost invitat la o emisiune la Antena 3, unde a vorbit despre primul său mariaj, din care au rezultat cei doi copii ai săi: Robert și Brigitte. Fostul fotbalist a spus că problemele între el și Ildiko, prima sa soție de care s-a despărțit după 27 de ani, au apărut din cauza faptului că el nu a putut trăi în Statele Unite ale Americii, departe de casă.
“Eu am fost căsătorit 27 de ani cu Ildiko. Ne-am despărțit pentru că nu am putut să mă obișnuiesc în SUA”, a spus Helmut Duckadam la Antena3. Ildiko s-a recăsătorit și trăiește în Arizona.


Fosta sa soție are însă o altă variantă. Ildiko spune că Helmuth Duckadam a înșelat-o cu cea care acum îi este soție fostului fotbalist. ”Ştiam cu mult înainte să divorţăm că Helmuth are pe altcineva. Cu toate acestea, a fost o perioadă în care nici el şi nici eu nu am vrut să rupem mariajul. În cele din urmă, acest lucru s-a întâmplat după ce s-a întors în România din America. Eu am decis să rămân în SUA şi am stabilit că ar fi mai bine să ne despărţim”, a declarat Ildiko pentru libertatea.ro.


Helmut Duckadam, declarație de dragoste în direct


Helmut Duckadam s-a declarat mulțumit de faptul că, de când s-a mutat în București cu actuala soție, Alexandra, nu a apărut în tabloide, însă a fost mâhnit de un alt lucru, atunci. Toată presa scria la început că Alexandra, cu 20 de ani mai tânără, umblă după banii fostului portar. Legenda vie a fotbalului românesc nu a ratat ocazia și i-a făcut o declarație de dragoste actualei sale soții, Alexandra.
“Noi am reușit o performanță de când ne-am mutat în București. Nu am apărut în tabloide. Chiar e o performanță. După divorț, m-am întors în România și în trei ani am cerut-o de soție pe Alexandra. Atunci se scria că umblă după banii mei, dar nu aveam.
Mama mea a luat-o de o parte și a întrebat-o dacă e sigură ce vrea. Ea a fost hotărâtă și vreau să îi mulțumesc în fața a milioane de telespectatori pentru că în 13 ani de când suntem împreună a stat lângă mine zi și noapte”, a mai afirmat Helmut Duckadam.
Helmut Duckadam a intrat în Cartea Recordurilor după ce a apărat patru lovituri de departajare în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, dintre Steaua și FC Barcelona.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *