ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Alex Velea ţine DIVORŢUL SECRET?

Cântăreţul a renunţat, zilele trecute, la verighetă, iar soţia lui, Ana Maria, nu e de găsit.

Avatar

Publicat

pe

Cântăreţul a renunţat, zilele trecute, la verighetă, iar soţia lui, Ana Maria, nu e de găsit.

Surse apropiate celor doi au dezvăluit, pentru „ring”, că divorţul amiabil a avut deja loc la notar, iar una dintre condiţii a fost discreţia absolută.

S-au întâlnit şi s-au îndrăgostit la prima vedere în staţia de metrou Eroilor, s-au iubit şi apoi au devenit soţ şi soţie. Însă, după doar trei ani de mariaj, Alex Velea şi Ana Maria au decis de comun acord să ia trenuri diferite. Motivul rupturii: Antonia… şi ea tot la o semnătură distanţă de divorţ. „Alex Velea şi Ana au divorţat deja, dar au decis să ţină totul deocamdată secret”, ne-au dezvăluit sursele.

„Frătziwear” a decretat silenzio stampa

Primul contactat pentru a comenta informaţia a fost Alex Velea care, în ciuda insistenţelor, a ales tăcerea. În schimb, colaboratorii artistului, care ştiu dacă s-a produs divorţul, au preferat să se eschiveze… „Ar fi trebuit să ştiu, dar nu ştiu nimic… fiecare cu problemele şi viaţa lui”, ne-a spus un apropiat al lui „frătziwear”. În schimb, un alt apropiat a dezvăluit că acest silenzio stampa absolut nu este vreo coincidenţă, ci o înţelegere a lui Alex Velea cu toţi cei din echipa lui să nu sufle un cuvânt despre relaţia cu Antonia şi mariajul cu Ana. Rugat să comenteze informaţia că Alex Velea şi Ana nu mai sunt oficial soţ şi soţie, acesta ne-a declarat: „Nu vă va răspunde… nimeni”.

Primul indiciu: a renunţat la verighetă

Zvonurile privind ruptura dintre Alex Velea şi Ana s-au înmulţit după ce, zilele trecute, în cadrul unui eveniment organizat de MTV România, artistul a renunţat la verighetă. Presa însă a aflat, pe surse, că partajul deja a fost făcut de cântăreţ, iar Ana va rămâne cu apartamentul din Vitan şi cu maşina, fără să-i mai ceară alte sume de bani. Pentru a scăpa însă de paparazzi şi de întrebările indiscrete, Ana a preferat să se mute din locuinţă, să stea pe la prieteni până se liniştesc apele şi să-şi blocheze telefonul mobil. Nu de alta, dar, altfel, n-ar putea să-şi respecte înţelegerea. Mai mult, se pare că Ana va vinde apartamentul cu ghinion pe care l-a achiziţionat împreună cu Alex Velea de la naşii lor de cununie, Andreea Bănică şi Lucian Mitrea.

Advertisement

„Relaţia mea cu Alex e foarte interesantă şi aparte, dar nu e una normală.” – ANA MARIA VELEA

„Lumea vorbeşte de mult… E treaba ei, să creadă ce vrea.” – ALEX VELEA

6 ani cu suişuri şi coborâşuri au petrecut împreună Alex Velea şi mulatra Ana Maria.

https://ziarulring.ro/stiri/monden/216075/Alex-Velea-tine-DIVORTUL-SECRET-