ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

HOROSCOP: Topul zodiilor care ajung inevitabil la divorţ

HOROSCOP: Se spune ca norocul il facem cu mana noastra, insa si semnul sub care ne-am nascut contribuie la asta. Drept urmare, iti oferim in continuare topul celor 4 zodii cu sanse de 90% sa divorteze.

Avatar

Publicat

pe

HOROSCOP: Se spune ca norocul il facem cu mana noastra, insa si semnul sub care ne-am nascut contribuie la asta. Drept urmare, iti oferim in continuare topul celor 4 zodii cu sanse de 90% sa divorteze.

 1. Leu
  Regele zodiacului are sanse de 95% sa divorteze cel putin o data in viata, asta si pentru ca uraste rutina ce intervinE odata cu mariajul si va ajunge sa se plictiseasca de partenerul de viata. Cum tentatiile sunt mari, este posibil ca Leul sa dispara pur si simplu din caminul conjugal si sa trimita actele de divort prin curier.
 2. Berbec
  Si Berbecii au sanse mari de a ajunge la divort (92%) si asta se intampla din cauza ca incapatanarea lor nu-i lasa sa vada adevarul din fata ochilor. Pur si simplu nu sunt capabili sa lase de la ei atunci cand se ajunge la un conflict si, din pacate pentru ei si partenerii lor de viata, nu prea au cum sa-si schimbe comportamentul.
 3. Capricorn
  Atitudinea lor greu de digerat de partenerul de viata ii duce pe Capricorni de multe ori la divort. Cu sanse de 91% de a pune punct oficial relatiei lor, acesti nativi au parte de o casnicie lunga doar daca dau dovada de intelegere, respect si compasiune fata de jumatatea lor. Daca ar lasa egoimul caracteristic deoparte si ar incerca si ei sa rezolve problemele familiale, sansele de a ajunge la divort ar fi mult mai mici.
 4. Fecioara
  Acesti nativi au deseori tendinta de a experimenta lucuri noi si de multe ori asta inseamna ca ajung sa calce stramb, chiar daca sunt implicati intr-o relatie stabila, cu acte in regula. Fecioarele nu vor considera asta un pacat capital si merg pe principiul ca in viata trebuie sa incerci cat mai multe, cu sanse de 91% de a ajunge la divort.
  La polul opus, zodia cu cele mai mici sanse sa divorteze este Racul. Acesta este un familist convins si doar printr-o minune cel nascut sub acest semn nu se ridica la renumele zodiei. Singura varianta prin care un Rac ar divorta ar fi ca acesta sa se trezeasca in fata faptului implinit, respectiv o casa pustie si cu o jumatate care si-a facut bagajele si a plecat pentru a trai „periculos”.

La serviciu


Recunoscut drept o persoană creativă, preocupată de latura artistică, dar și foarte pragmatică, la serviciu Taurul este colegul sau șeful pe care te poți baza. Calm, stăpân pe sine, îți transmite sentimentul că poate termina la timp toate proiectele, chiar și pe cele mai dificile. Capacitatea lui de a se concentra asupra tuturor aspectelor unei probleme le dă celor din jur încredere și îi mobilizează. Munca este foarte importantă pentru el, mai ales când e apreciată și câștigă și mulți bani de pe urma ei. Confortul, bunăstarea sau chiar luxul sunt elemente esențiale în viața unui Taur. Pentru acestea muncește, așa încât își asumă tot ce are de făcut și rareori vei auzi un Taur plângându-se. La serviciu adesea oferă sprijin colegilor care nu termină sarcinile la timp, iar ca șef este un exemplu care nu se va da niciodată în lături de a ajuta echipa muncind cot la cot cu subalternii pentru a duce proiectele la bun sfârșit.


În dragoste


Nevoia de stabilitate și de siguranță îi face pe nativii din Taur să fie fideli partenerilor. Nu sunt adepții riscurilor, ci preferă lucrurile sigure și clare și de aceea doar un Taur atipic ar înșela. Oferă orice persoanei iubite, de la cadouri până la timp petrecut împreună sau un umăr pe care să plângă. Familiști convinși, Taurii au tendința de a-și pune persoana iubită pe un piedestal și foarte rar vor renunța cu ușurință la o relație de lungă durată.