ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

4 zodii care emană în jurul lor o aură divină

Avatar

Publicat

pe

Ai întâlnit vreodată pe cineva și ai simțit un sentiment inexplicabil de calm și bucurie? Este ca și cum poartă o aură divină în jurul său atragându-te cu energia lui cerească. Crezi sau nu, astrologia sugerează că anumite zpdii posedă această aură deosebită.

1. Pești: Vizionarii visători
Primii pe listă sunt vizionarii visători ai zodiacului, Peștii. Conduși de Neptun, planeta intuiției și spiritualității, Peștii posedă o legătură profundă cu tărâmurile mistice. Natura lor empatică și inima plină de compasiune radiază o energie liniștitoare care îi înalță pe cei din jur. Dacă vrerui îndrumări spirituale sau o ureche care să asculte, nu căuta mai departe decât o persoană născută în acest semn. 

2. Rac: Sufletele grijulii

În continuare, avem sufletele grijulii ale zodiacului, Racul. Guvernați de Lună, Racii sunt în ton cu emoțiile lor și ale celorlalți. Abilitățile lor intuitive sunt de neegalat, făcându-i empațtici naturali, cu un talent pentru îngrijire și vindecare. Dacă ai nevoie de un umăr pe care să te sprijini sau de o îmbrățișare caldă, un prieten Rac te va învălui în aura sa divină de confort și siguranță.

Citește articolul integral aici.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *