ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Cum arată fosta soție a lui Florin Piersic la 77 de ani. Și-a revăzut fiul după 3 luni

Șarmant, talentat, gentil, Florin Piersic a avut cum să cunoască femeia, prin filmul vieții lui trecând multe.

Avatar

Publicat

pe

Șarmant, talentat, gentil, Florin Piersic a avut cum să cunoască femeia, prin filmul vieții lui trecând multe. Tatiana Iekel, Anna Széles, Anna Torok și numeroase idile. Cum arată actrița maghiară, de care maestrul s-a îndrăgostit în autobuz?

Fosta soție a lui Florin Piersic arată senzațional la 77 de ani

Îndrăgitul actor născut în Cluj a frânt multe inimi, a trăit povești de iubire picante, demne de un scenariu de film. Pe lângă cele trei soții, Piersic a avut parte și de idile, fiind cunoscut drept un mare crai. Astăzi rămânem doar la femeile care l-au dus la altar. Povestea cu Tatiana Iekel a început la Paris, în anul 1985. După doi ani de amor și-au unit destinele, însă pasiunea a durat doar până în 1974, iar din relația lor a rezultat un copil. Florin Piersic Jr.

„E un om care ar fi trebuit să fie liber toată viaţa. Era un crai veşnic curtat. Se îndrăgostea de toate partenerele cu care juca, iar la un moment dat s-a îndrăgostit atât de tare de una dintre partenerele lui, încât i-am spus că e mai bine să ne despărţim”, a povestit Tatiana Iekel, la un moment dat, despre Florin Piersic.

După despărțirea de Tatiana a urmat o artistă și cine mai știe ce alte splendori de femei, până ce destinul i-a scos-o în cale pe actrița maghiară Anna Széles, de care Florin s-a îndrăgostit în autobuz. În anul 1975 și-au spus ”da”, iar un an mai târziu a venit pe lume fiul lor, Daniel.
Pasiunea se stinge prin 1985, când cei doi divorțează, actrița mutându-se în Ungaria cu copil cu tot. După 1990, s-a îndrăgostit de Angela Similea, iar tumultoasa poveste de dragoste s-a încheiat astfel: ea s-a întors la veșnicul îndrăgostit de ea, iar el a găsit-o pe Anna Torok, o contabilă pe care a văzut-o în 1986 într-un avion. Sunt împreună și astăzi, la Cluj.

Și-a revăzut fiul după 3 luni

Anna Széles arată senzațional, lucru dovedit de o fotografie realizată acum câteva zile, pe o terasă din Budapeste, oraș în care femeia este stabilită de peste 30 de ani. Actrița a ieșit la un restaurant cu terasă alături de Daniel, fiul ei împreună cu Florin Piersic, pe care nu l-a mai văzut de 3 luni, din cauza pandemiei. Acesta locuiește la Viena, unde lucrează pentru o firmă din domeniul comerțului exterior și relațiilor internaționale.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *