ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Top 5 ZODII NEFERICITE – ce sa faci daca te numeri printre ele

Fericirea este un scop greu de atins, dar care este urmarit de toti oamenii. Iata zodiile care nu pot gasi linistea sufleteasca si cauzele acestui neajuns.

Avatar

Publicat

pe

Fericirea este un scop greu de atins, dar care este urmarit de toti oamenii. Iata zodiile care nu pot gasi linistea sufleteasca si cauzele acestui neajuns.


Top 5 ZODII NEFERICITE

 1. BERBEC
  Berbecul este usor afectat de cele ce se intampla in jurul lui si deseori are tendinta de a lua decizii impulsive, iar consecintele nu sunt intotdeauna placute. In ritmul asta, va ajunge sa cunoasca fericirea foarte greu.
  CE TREBUIE SA FACI: Nu mai lua decizii de moment si gandeste-te bine la actiunile tale atunci cand intampini momente dificile. Chiar trebuie sa ai batai de cap din cauza acelei probleme sau doar ai exagerat.
 2. GEMENI
  Gemenii sunt usor de deprimat, tocmai de aceea sunt nefericiti mare parte din timp. Se lasa afectati pana si de cele mai nesemnificative probleme, ceea ce nu este bine.
  CE TREBUIE SA FACI: Nu mai dramatiza! Lucrurile nu sunt intotdeauna atat de rele precum par. Trebuie sa vezi si partea plina a paharului, nu doar pe cea goala.
 3. SCORPION
  Piedica Scorpionilor in a fi fericiti: gandesc prea mult, iar asta nu este intotdeauna bine, pentru ca astfel dezvolt teorii care nici macar nu sunt valabile. Automat vor crea probleme acolo unde nu exista, daca analizeaza prea mult.
  CE TREBUIE SA FACI: Incearca sa te detasezi de situatiile care nu te privesc si, mai ales, incearca sa nu mai vezi probleme acolo unde nu exista. Nu cauta nod in papura
 4. VARSATOR
  Daca nu sunt intelesi de cei din jurul lor, fericirea lor se termina. Nu intotdeauna poti gasi pe cineva combatibil in gandire cu tine, asta este normal, dar Varsatorii tot se lasa afectati.
  CE TREBUIE SA FACI: Accepta-te asa cum esti! Nu ai nevoie de nimeni care sa te inteleaga si sa te sustina, tu esti cel mai puternic aliat al tau!
 5. PESTI
  Nefericirea lor se datoreaza sensibilitatii acute. Pestii au tendinta de a face din tantar armasar, iar acest lucru le stirbeste fericirea, ceea ce este si normal.
  CE TREBUIE SA FACI: Sa analizezi orice problema la rece si sa nu mai lasi sentimewntele sa judece pentru tine.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *