ZiarulRing

19-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bănel Nicoliță a rămas fără avere. Soția i-a luat toți banii după divorț

După ce Bănel Nicoliță a divorțat, toată lumea s-a legat de faptul că principalul motiv ar fi o femeie.

Avatar

Publicat

pe


După ce Bănel Nicoliță a divorțat, toată lumea s-a legat de faptul că principalul motiv ar fi o femeie. Aproape toate proprietățile deținute de fotbalist au rămas Cristinei Nicoliță.


Bănel Nicoliță a rămas fără avere după divorț


Veste șoc în lumea bună a Bucureștiului. Protagonistul acestei povești este nimeni altul decât Bănel Nicoliță, fotbalistul care era apreciat pentru că are o familie foarte frumoasă și o soție pe care o respectă și o iubește.


Astăzi, însă, în presă au apărut imagini în care fostul stelist se distrează de minune pe plajă în compania unei frumoase brunete. Ziua în amiaza mare, deși se aflau într-un loc public, aceștia nu s-au ascuns de ochii lumii, arătându-și afecțiunea unuia față de celălalt.


Bănel Nicoliță a rămas fără avere. Soția i-a luat toți banii după divorț


După ce Bănel a ciupit-o de posterior, bruneta l-a răsplătit cu o mângâiere și un sărut pe gât. Pozele cu gestul acestuia au reprezentat un șoc pentru colegi și suporteri, aceștia știind-ul pe Bănel drept un bărbat fidel. La doar câteva ore de la apariția informațiilor, acesta a fost nevoit să recunoască că a divorțat de soția sa, cu care, după cum spune el. a rămas în relații bune.
Bănel Nicoliță a lăsat ce mai mare parte de avere soției


Potrivit surselor Impact.ro, soția acestuia ar fi rămas cu vila în care cei doi au locuit și cu grădinița pe care o dețin în Capitală.


Lui Nicoliță i-a mai rămas un apartament cu două camere și școala de fotbal de la Făurei, la care acesta nu a putu renunța. De altfel, școala ar fi fost și motivul pentru care cei doi au divorțat.


“Au fost ani la rând în care el a plecat la Făurei, iar ea a rămas singură și cu fetele și cu grădinița. Dorința lui de a duce pe culmi acea echipă de fotbal l-a făcut să fie neglijent cu familia și să cheltuiască bani peste măsură. Cristina îl certa mereu din această cauză. El și ultimul leuț îl dădea pentru echipa aceea de fotbal. La un moment dat, distanța și-a spus cuvântul. El era normal să îi lase totul ei, este pentru fiicele sale”, au declarant apropiați ai lui Nicoliță, pentru Impact.ro.

Advertisement