ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bănel Nicoliță, îndrăgostit – lulea. Ce a fost în stare să facă

Fostul fotbalist abia a divorțat, în secret, iar frumoasa care l-a însoțit în vacanță se pare că este motivul.

Avatar

Publicat

pe

Fostul jucător al Stelei, Bănel Nicoliță, a fost surprins pe litoral alături de noua cucerire. Fostul fotbalist abia a divorțat, în secret, iar frumoasa care l-a însoțit în vacanță se pare că este motivul.


Bănel Nicoliță a anunțat recent că a divorțat de Cristina, femeia care i-a stat alături șase ani, din 2013 până acum. Bănel a recunoscut într-o emisiune că el și soția sa s-au separat definitiv înainte de pandemie, dar au ținut secret acest lucru.


Cei doi s-au căsătorit în 2013. „Ne-am cunoscut în Brăila, acum 6 ani de zile. Mi s-a părut un băiat cumsecade. Eu nu știam că joacă la Steaua. Mi-am dat seama că e cineva cunoscut, după reacția celor din jur”, a declarat Cristina în ziua nunții cu fotbalistul.

Pandemia, alături de noua dragoste. Și posibilele motive ale divorțului


Bănel Nicoliță și-a dus noua cucerire la mare, iar martorii spun că s-au purtat deosebit de tandru, unul cu altul. În plus, fostul preferat al lui Becali, a petrecut izolarea impusă de pandemie tot alături de noua sa iubită. Acum a fost surprins pe litoral cu iubita, în ipostaze demne de doi adolescenți amorezați.


Probabil că problemele financiare cu care s-a confruntat în ultima perioadă Bănel, deoarece nu mai avea contracte bănoase, dar și marea sa familie pe care a tot ajutat-o, s-au adăugat disensiunilor dintre cei dio soți, ne-a spus o persoană mai apropiată de sportiv. De asemenea, Bănel Nicoliță lipsea mult de acasă fiind preocupat să pună pe picioare școala de fotbal de la Făurei.


Bănel Nicoliță a fost un băiat sărac, provenind dintr-o familie de romi cu 10 copii. Când a început să se remarce ca fotbalist atunci a aflat și presa sportivă că tânărul nu avea nicio casă ca lumea de locuit. Cum a ajuns la Steaua și a încasat primele sume mai consistente, Bănel le-a ridicat părinților și fraților săi o casă.

Advertisement


Scandalul datoriilor


Amintim că anul trecut, Bănel Nicoliță a intrat în atenția unei firme care se ocupă cu recuperarea datoriilor. Asta după ce a reușit performanța de a nu plăti echivalentul a 7.000 de euro unei companii de telefonie mobilă.


În 2018 Bănel a încheiat un contract cu respectiva companie – pe firma sa -, fiind vorba despre 17 numere de telefon pentru care urma să achite aproximativ 300 de euro lunar. Conform contractului, Bănel Nicoliță a obținut 17 telefoane mobile, valoarea acestora ridicându-se la 7.000 de euro.

Totuși, Bănel nu a plătit niciun ban în primele trei luni ale contractului, iar ulterior, din cauza faptului că facturile nu au fost achitate, cele 17 numere au fost închise.
În 2016, Bănel Nicoliță și-a deschis o grădiniță particulară în București, dar și o sală de fitness (pe care între timp a închis-o). Doi ani mai târziu, el a decis să investească în echipa de fotbal din Făurei, pe care a și reușit să o promoveze într-o ligă superioară.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *