ZiarulRing

27-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Băiatul Clejanilor s-a apucat de cântat. Cică a lăsat trecutul în urmă

Există multe proverbe românești care vorbesc despre greutățile vieții de părinte, și multe din ele par a fi create exact pentru familia Clejanilor.

Avatar

Publicat

pe

Există multe proverbe românești care vorbesc despre greutățile vieții de părinte, și multe din ele par a fi create exact pentru familia Clejanilor. Viorica și Ioniță din Clejani fac eforturi imense pentru a-și ține copiii pe drumul drept.


După o serie de probleme inclusiv cu substanțele interzise, acum spune că a lăsat trecutul în urmă, iar băiatul Clejanilor s-a apucat de cântat. Zilele trecute, Theo Rose și Fulgy de la Clejani au reușit să înnebunească TikTok-ul! Frumoasa artistă și fiul Vioricăi și al lui Ioniță au făcut un duet de excepție împreună, care i-a dat pe spate pe fani.


Băiatul Clejanilor s-a apucat de cântat


Recent, Fulgy de la Clejani a postat pe contul său un clip în care cântă la chitară. Impresionată de talentul fiului lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani, Theo Rose nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut un duet de excepție cu acesta. Dintr-o simplă joacă, filmarea celor doi a devenit virală pe TikTok, dar și pe celelalte rețele de socializare.


Fulgy spune acum că a lăsat trecutul în urmă și că nu se mai ține de prostii. Cu doi ani urmă, băiatul Clejanilor a fost internat la dezintoxicare, în mod forțat, în urmă cu doi ani, conform unui document al Judecătoriei Sectorului 6.


„Se pregătește pentru altceva. Sunt oameni care nu vor să mai apară în spațiul public. Are problemele lui, se pregătește pentru viața lui. Face mult sport pentru că știe că sportul e sănătos. Așteptăm și un nepot de la el”, au spus Viorica și Ioniță de la Clejani la ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, despre fiul lor.


Cum a ajuns Fulgy la dezintoxicare


În septembrie 2018, pe rolul Judecătoriei Sectorului 6, Fulgy, Dan Constantin Fulgeraș Manole – pe numele lui real – figurează ca intimat într-un proces intentat de Centru de Evaluare și Tratament al Toxicodependențelor pentru Tineri „Sfântul Stelian”. iar Primăria Sectorului 6 apare în calitate de Autoritate Tutelară.

Advertisement


Asta s-a întâmplat după ce tânărul a intrat într-un magazin de parfumuri și a început să amenințe vânzătoarele. Incidentul avea loc la scurt timp după ce tânărul fusese filmat jignind un bătrân pe stradă. Mai mult, fosta sa iubită a dezvăluit în presă că a fost agresată de acesta, conform Wowbiz.


Iar viața de coșmar a celebrilor părinți nu s-a oprit aici. abia s-au liniștit apele cu Fulgy, că s-a declanșat episodul Margherita. Aceasta a accidentat o mașină parcată, iar polițiștii au constatat că aceasta consumase substanțe interzise.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *