ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Din ce câștigă bani Cătălin Botezatu. Așa a făcut avere designerul preferat la Zinei Dumitrescu

Avatar

Publicat

pe

Cătălin Botezatu se bucură de celebritate și implicit și de banii pe care îi face din modă, afaceri și televiziune. Designerul a fost de-a lungul timpului acționar la mai multe firme, a organizat evenimente și și-a rotunjit veniturile prin contractele pe care le-a avut cu posturile de televeiziune.

Cătălin Botezatu a făcut avere din modă și televiziune

Designerul preferat al Zinei Dumitrescu a fost la un moment dat acționar la trei firme. Prima dintre ele, TWO 4 FLY SRL, care se ocupă de fabricarea de articole de lenjerie intimă, i-a adus într-un an venituri de aproape 380.000 de lei. Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, această afacere îi aduce lui Botezatu un profit lunar de doar câteva mii de euro. În unul dintre cei mai buni ani, firma a înregistrat un profit de 23.000 de euro, dar au fost ani când aceasta a produs doar 2.000 de euro profit.

C.B. FASHION STIL, o altă firmă deținută de Cătălin Botezatu, a avut ani în care nu a făcut deloc profit, însă în alți ani a produs 35.000 de euro. În cei mai buni ani a înregistrat venituri totale de 158.000 de euro și respectiv 208.000 euro.

O a treia firmă deținută de designer a avut datorii chiar din primul an de la înființare. În patru ani, acestea au crescut de la 38.000 de euro la 208.000 de euro.

Cătălin Botezatu mai face bani și din prezentarea de evenimente, dar își rotunjește veniturile prin contractele pe care le are cu posturile de televiziune. O sumă frumușică îi intră în cont de la Bravo, ai stil, show-ul de la Kanal D care își propune în fiecare sezon să descopere cea mai stilată femeie din România. Botezatu face parte din juriul emisiunii, alături de Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *