ZiarulRing

19-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Adevărul despre Andreea Oprică și relațiile interzise pe care le-a avut la Puterea Dragostei. Andy a rupt tăcerea

Se pare că relațiile pe care încearcă Andreea Oprică să le aibă în casa Puterea Dragostei nu sunt deloc de bun augur. Care este adevărul despre ghinionul său în dragoste și despre legătura dintre ea și cel pe care l-a dorit? Andy pune toate cărțile pe mas

Avatar

Publicat

pe

Se pare că relațiile pe care încearcă Andreea Oprică să le aibă în casa Puterea Dragostei nu sunt deloc de bun augur. Care este adevărul despre ghinionul său în dragoste și despre legătura dintre ea și cel pe care l-a dorit? Andy pune toate cărțile pe masă!


Andreea Oprică este de câteva luni bune în casa Puterea Dragostei. Cât s-ar fi luptat să-și găsească jumătatea, se pare că bărbații pe care îi place se dovedesc în cele din urmă nepotriviți. Aceasta este cunoscută ca fiind una dintre cele mai directe, temperamentale, dar și sensibile concurente. Nu de puține ori lacrimile au năpădit-o fix în momentele inoportune, atunci când toți colegii săi de platou o atacau cu diverse afirmații din trecutul ei. Cu toate astea, a părut o vreme că s-a împăcat cu ideea și că nu mai bagă în seamă gurile rele, căutându-și în continuare jumătatea.


Sergio a dat semne că o place, dar aceasta a descoperit că nu este ceea ce are ea nevoie, iar Andy a fost cel care a profitat de toată atenția ei în urmă cu puțin timp. Brăileanul a fost readus în emisiune la cererea ei, pentru a putea încerca să formeze un cuplu, mai ales că Andreea a afirmat de nenumărate ori cât de îndrăgostită este. După ce l-a cunoscut mai bine, a realizat că Andy nu este ceea ce caută, dar prietenia lor nu s-a terminat deloc amiabil. Cei doi sunt acum cazați în aceeași cameră, în carantină, motiv pentru care zvonurile au început să curgă neîncetat. Se pare că însăși Andreea a spus cuiva că a întreținut relații intime cu el în repetate rânduri.


Adevărul despre legătura dintre Andy Adetu și Andreea Oprică


Andy spune adevărul!


„Eu nu m-am culcat în viața vieților mele cu Andreea Oprică. Dar a insistat foarte mult pe punctul acesta. De fapt, asta a fost singura chestie pe care a vrut să o lămurească. Andreea Oprică, în ultima perioadă, a spus foarte multor persoane că ea s-a culcat cu Andy. Cred că a vrut să iasă în evidență sau a zis chestia asta ca să-l țină pe Andy lângă ea și să nu se apropie restul fetelor de el, gen ‘o să-ți facă și ție la fel’. De la ea a pornit”
Andy Adetu, mesaj pentru Rea și Tina(vlogeri)

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *