ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mirabela Dauer, Margareta Pâslaru și Angela Similea, dramele vieții lor. Artistele, născute în aceeași zi

Mirabela Dauer, Margareta Pâslaru și Angela Similea, doamnele muzicii românești care împart aceeași zi de naștere, dar și povești de viață dramatice. Artistele au împărtășit cu fanii acestora greutățile prin care au trecut de-a lungul timpului.

Avatar

Publicat

pe

Mirabela Dauer, Margareta Pâslaru și Angela Similea, doamnele muzicii românești care împart aceeași zi de naștere, dar și povești de viață dramatice. Artistele au împărtășit cu fanii acestora greutățile prin care au trecut de-a lungul timpului.

Mirabela Dauer, Margareta Pâslaru și Angela Similea, povești de viață

Angela Similea, Margareta Pâslaru și Mirabela Dauer sunt născute sub aceeași stea. Cele trei împart aceeași zi de naștere, 9 iulie, iubirea pentru muzică, dar și povești de viață pline de dramă. Marile doamne ale muzicii românești au avut o carieră plină de succes, lansând șlagăre ce și azi au succes în rândul fanilor. Din păcate, dincolo de lumina reflectoarelor și emoția superbă transmisă pe marile scene, viața personală a lor era una la care puțini s-ar fi acceptat.

Angela Similea, 4 căsnicii eșuate
Iubita artistă împlinește azi 73 de ani, are un copil care s-a stabilit în Statele Unite ale Americii și care i-a dăruit doi nepoți. Cu toate astea, poveștile de dragoste ca-n basme nu i-au fost sortite, astfel că a reușit să bifeze de-a lungul vieții nu mai puțin de 4 căsnicii. Greul a început abia în 2009, când ultimul soț i-a adus numeroase datorii, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

Angela Similea

Voci care ascund aceleași drame

Margareta Pâslaru, marcată de moartea părintelui
Margareta Pâslaru împlinește azi 76 de ani și nici ea nu a avut o copilărie ușoară. A avut de trecut, încă de la o vârstă fragedă, peste neajunsuri, divorțul părinților săi și moartea prematură a tatălui. România a suferit și e ao mare pierdere când aceast a decis să plece în anul 1983 în America, urmându-și soțul, Gheorghe Sencovici. Cu toate astea, a revenit în țară în anul 1990, iar acum oreferă să sta mai mult în România, cu toate că fiica ei, Ana Maria, se află peste Ocean.

Margareta Pâslaru

Mirabela Dauer, aproape de moarte din cauza soțului
Mirabela Dauer împlinește azi 72 de ani și cu toate că este cunoscută ca fiind o persoană extrem de pozitivă și mereu cu zâmbetul la purtător, artista a trecut prin câteva clipe grele. Interpreta a crescut fără tată și a avut o copilărie foarte grea, din cauza faptului că mama sa abia își putea să le întrețină pe ea și sora mai mare. „Ce haine nu-i mai veneau ei, le luam eu, însă pantofii ei nu mi se potriveau, iar ca să-i pot încălța le puneam vată la vârf.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *