ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Dezbrăcatu’ de la Cronica Cârcotașilor, apariție de senzație în București. A luat ochii tuturor cu rulota în care trăiește

Avatar

Publicat

pe

Despre viaţa lui Codruț Kegheș dincolo de ecran nu se ştiu prea multe, motiv pentru care fiecare detaliu aflat de paparazzi este de senzaţie. Cum a fost surprins Dezbrăcatu’ de la Cronica Cârcotașilor în Bucureşti?! Actorul a luat ochii tuturor cu rulota sa.

Dezbrăcatu’ de la Cronica Cârcotașilor, apariție de senzație

În vârstă de 48 de ani, Codruţ Kegheş este cunoscut de telespectatori, de ani buni, în rolul lui Cătălin Dezbrăcatu’. Deşi personajul pe care îl interpretează este unul amuzant, în viaţa reală, actorul este cât de poate de serios. Acesta are un băiat pe nume Ştefan, în vârstă de 11 ani, de care se ocupă în mod constant. Deşi împarte custodia copilului cu soţia sa, Codruţ îşi dedică timpul liber acestuia.

„Este un copil ce îmi doresc foarte mult ca în această viaţă să fie fericit, să aibă sufleţelul liniştit că tăticul şi mama lui sunt alături de el, chiar dacă suntem separaţi. Când vreau să fiu doar cu băiatul meu, sunt doar eu cu băiatul…”, a declarant Dezbrăcatu’, în urmă cu doi ani.

Pasionat de natură şi de călătorii, Kegheş şi-a achiziţionat o rulotă de care este tare mândru. De curând, actorul a fost surprins de cei de la CIAO.RO într-o ipostază rară. Mai exact, acesta îşi spăla autovehiculul singur, undeva prin Otopeni, semn că celebritatea nu îl împiedica să ducă o viaţă normală.

Dezbrăcatu’ de la Cronica Cârcotașilor, apariție de senzație în București. A luat ochii tuturor cu rulota în care trăiește

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *