ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mirabela Dauer, intră puternic pe net. A învățat cum să facă TikTok-uri

Mirabela Dauer arată că este la curent cu tot ce mișcă în materie de rețele de socializare și interacțiuni nonconformiste cu fanii ei. Vrea să țină pasul cu generația tânără și să fie în contact direct cu ea.

Avatar

Publicat

pe

Mirabela Dauer arată că este la curent cu tot ce mișcă în materie de rețele de socializare și interacțiuni nonconformiste cu fanii ei. Vrea să țină pasul cu generația tânără și să fie în contact direct cu ea.

Artista a mărturisit că și-a făcut cont de TikTok și că apelează la un vecin să posteze cele mai haioase filmulețe. Miercuri dimineață, ea a învățat cum să facă un TikTok „profi”, de la doi tineri care au împreună nu mai puțin de un milion de urmăritori în rețeaua amintită!

Lorena Vișan și Louis Florea, content creators pe Instagram, TikTok și YouTube, s-au trezit „Cu capu-n zori” și au venit în platoul matinalului TVR, să o ajute pe Mira să se specializeze într-ale TikTok-ului. Ei au propus un video „simplu, dar viral”, în care s-au implicat, până la urmă, toți cei prezenți.

Mira le-a povestit telespectatorilor și gazdelor sale, Liza și Fere, că a fost inițiată în celebra platformă online de nepoatele Mariei Dragomiroiu. „Eu nu am un milion de abonaţi ca Lorena şi Louis pe TikTok, dar o să am! Astăzi o să fac cu voi conţinut pentru contul meu de TikTok, să îmi crească numărul de fani. Şi o să vă ajung din urmă… Să vă spun un secret: acest TikTok l-am făcut datorită Mariei Dragomiroiu şi nepoatelor ei. Ele au fost capul răutăţilor, la ele am văzut. Cum? TikTok, nu stii tu? NU! Păi, vreau şi eu. Şi atunci, vecinul meu, Ionuţ Popa a fost apostrofat: ‘Ionuţ, când vii de la serviciu, trebuie să îmi faci şi mie TikTok. Iar el s-a executat’”, a povestit Mirabela.

Și, pentru că un milion de fani nu se adună fără seriozitate, chiar și pe TikTok, Mirabela Dauer a aflat că și aici, arta cere sacrificii: pentru că ieri a pierdut un challenge, Louis și-a surprins, la rândul lui, urmăritorii cu noul său look, vopsindu-și părul… leopard.

Mirabela -a arătat foarte încântată de timpul petrecut alături de gașca veselă a tinerilor de la TVR 1, lăudând preparatele chefului Angie, ardeleancă-spanioloaică, spunându-le că îi place deoarece „sunteți așa ca mine, zurli”.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *