ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Artista care s-a viralizat cu decolteul ei. Explicația bizară din spatele acestei poze

Cine este artista care s-a viralizat cu decolteul ei. Explicația bizară din spatele acestor fotografii care au făcut înconjurul Terrei.

Avatar

Publicat

pe

Lumea din ziua de astăzi s-a schimbat foarte mult, iar mentalitatea oamenilor a devenit mai deschisă la provocări și lipsită de prejudecăți. Cine este artista care s-a viralizat cu decolteul ei.

Explicația bizară din spatele acestor fotografii care au făcut înconjurul Terrei. Cine este frumoasa pictoriță care nu se rușinează cu felul în care arată.


Artista care s-a viralizat cu decolteul ei


O artistă de 24 de ani luptă împotriva prejudecăților și pentru eliberarea complexelor femeilor din toată lumea prin fotografiile îndrăznețe pe care le afișează public. Esther Calixte-Bea este o frumoasă pictoriță de culoare din Canada care se confruntă cu o afecțiune foarte rară.

Tânăra suferă de hirsutism, care presupune creşterea anormală de păr pe faţă, corp şi pe membre din cauza unor tulburări endocrine. Cu alte cuvinte, artista are păr pe piept și la subraț mai mult decât majoritatea femeilor dar nu se rușinează cu acest lucru.

Din contră, Esther Calixte-Bea a hotărât să-și poarte pilozitatea corporală cu mândrie, afișând-o în fotografii și portrete, pentru a da un exemplu femeilor care suferă de aceeași problemă, arătându-le că fiecare femeie este frumoasă în felul ei și nu trebuie să se ascundă în spatele prejudecăților oamenilor din jurul lor, din cauza cărora ajung să aibă complexe care să le bântuie.


A avut depresie în adolescență, crezând că nu va fi acceptată de societate

Advertisement

Artista de 24 de ani se confruntă cu această problemă de când avea frageda vârstă de 11 ani și a încercat toate metodele posibile pentru a îndepărta părul nedorit de pe piept, de la lame de ras la epilat cu ceară. În ciuda eforturilor sale din adolescență, părul a început să-i crească sub piele, provocându-i cicatrici care i-au făcut mai mult rău. Cu timpul, pictorița din Canada și-a îmbrățișat aspectul fizic și a încercat să privească lucrurile cu optimism, încurajând și alte femei care suferă de aceeași anomalie să se accepte așa cum sunt.


„Corpul meu lupta împotriva mea şi dorea să se elibereze. Dacă se consideră că nu e normal ca femeile să aibă păr pe corp, atunci de ce corpul meu reacţiona aşa? Mi-am dat seama că nu doream să scap de părul de pe piept, de la subraţ şi de pe picioare pentru mine. De fapt, obosisem să trăiesc după regulile altora şi atunci am decis să-mi accept fizicul exact aşa cum este, să mă eliberez din locul întunecat în care eram şi să fiu eu însămi!”, a declarat Esther pentru revista Glamour UK, pentru coperta căreia a pozat în ianuarie 2021.


Frumoasa pictoriță susține că primește foarte multe mesaje de la femei care se confruntă cu aceeași problemă și care o felicită pentru curajul pe care îl are în a se expune.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *