ZiarulRing

19-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Au câștigat lupta cu infertilitatea! Vedetele au făcut tratamente chinuitoare și costisitoare ca să poată deveni mame

În ultimii ani, tot mai multe femei se luptă cu infertilitatea. Printre acestea se numără și multe vedete autohtone, care, cele mai multe, au vorbit deschis despre problemele legate de infertilitate.

Avatar

Publicat

pe

În ultimii ani, tot mai multe femei se luptă cu infertilitatea. Printre acestea se numără și multe vedete autohtone, care, cele mai multe, au vorbit deschis despre problemele legate de infertilitate.


Nu puține sunt vedetele autohtone care au mărturisit, la un moment dat, că au apelat la fertilizarea în vitro sau la tratamente hormonale pentru a putea rămâne însărcinate. Acestea și-au spus povestea public, motivând și alte femei să apeleze la astfel de tratamente și să nu-și piardă speranța. Printre cele care au cheltuit mii de euro pentru a reuși să rămână însărcinate se numără Gabriela Cristea, Simona Pătruleasa, Gabriela Firea și Nicoleta Luciu.

Pentru Simona Pătruleasa, a treia oară a fost cu noroc


Printre vedetele care nu au ascuns faptul că nu pot aduce copii pe lume în mod natural se numără Simona Pătruleasa, știrista împărtășindu-le experiența ei femeilor care își doreau să devină mame. “Am făcut trei tratamente, nu 100, cum s-a spus. Și cel din urmă a fost cel mai greu, cu medicație și injecții, pe care mi le făceam singură în abdomen. După calculele mele, 300 de injecții dureroase și traumatizante. Am apelat la fertilizarea în vitro”, a declarat prezentatoarea știrilor Kanal D.

Daniela Györfi și-a dorit enorm un copil


Când aproape că nu mai spera că va deveni vreodată mamă, după ce a pierdut nu una, ci trei sarcini, Daniela Györfi a apelat la ajutorul specialiștilor pentru a-și putea îndeplini visul. Din fericire, în 2011, artista a adus pe lume o fetiță, Maria, prin intermediul fertilizării în vitro.

Nicoleta Luciu – trei dintr-o lovitură


După ce a pierdut o sarcină care s-a oprit din evoluție, din dorința de a avea o familie cu mulți copii, Nicoleta Luciu a cerut ajutorul medicului pentru a rămâne însărcinată. După ce a fost supusă stimulării ovariane și fertilizării, fosta actriță de telenovele a adus pe lume nu unul, ci trei bebeluși. Deși o sarcină multiplă implică un risc destul de mare, Nicoleta Luciu a născut cu puțin înainte de termen, iar cei trei copii ai ei, care pe 1 octombrie împlinesc 9 ani, au fost perfect sănătoși.

Gabriela Firea a născut la 42 de ani


Edilul Capitalei a afirmat mereu că-și dorește o familie numeroasă, însă abia după ce l-a cunoscut pe Florentin Pandele, cel de-al doilea soț, a reușit să-și îndeplinească visul. Chiar dacă acum are trei fii, între Tudor și fratele cel mai mic, Zian, este o diferență de 20 de ani, așa că, la ultimul copil, Gabriela Firea a avut nevoie de ajutor. Primarul Bucureștiului avea 40 de ani în momentul în care a venit pe lume David Petru, primul copil al ei și al lui Florentin Pandele, însă la a doua sarcină lucrurile nu au mai fost la fel de simple. Drept urmare, Gabriela Firea a apelat la fertilizarea in vitro pentru a-l avea pe Zian Mihail, care a venit pe lume când mama lui avea 42 de ani.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *