ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Elena Merișoreanu este căsătorită de 50 de ani cu același bărbat. Care este secretul căsniciei sale

Chiar dacă au mai existat tensiuni în căsnicia lor, cei doi au reușit să treacă în cele din urmă peste probleme

Avatar

Publicat

pe

Elena Merișoreanu și soțul ei sunt împreună de 50 de ani. Chiar dacă au mai existat tensiuni în căsnicia lor, cei doi au reușit să treacă în cele din urmă peste probleme. Interpreta de muzică populară a vorbit despre secretele unei căsnicii de lungă durată.


„O relație e cu spini. Dacă nu știi să te ferești, te înțeapă. Numai prin cărți și filme sunt așa. Peste tot există neînțelegeri, neajunsuri. Dacă mă înșală, nu mă deranjează, tot acasă vine.
Când n-ai copii, găsești orice, dar când ai copii, nu mai găsești mamă ca aceea a copiilor tăi. Dragostea nu trebuie să lipsească, deși cu timpul trece. Respectul, toleranța…de astea e nevoie mereu.


Dacă omul te respectă și-ți aduce ce-ți trebuie acasă, nu trebuie să-ți faci inimă rea”, a dezvăluit Elena Merișoreanu, în cadrul unei emisiuni de televiziune, potrivit Spynews.
Elena Merișoreanu a recunoscut că soțul ei i-a fost infidel, dar că niciodată nu s-a gândit la despărțire.


„Am fost înșelată, eram plecată 6-7 luni în turnee. Știam precis, dar nu i-am spus niciodată. Nu mi-a dat ocazia să îi reproșez. A fost și el discret”, a mai mărturisit Elena Merișoreanu.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *