ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

De ce afecțiune suferă Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a. Boala nu se poate vindeca

Avatar

Publicat

pe

Familia regală a marii Britanii reușește să păstreze foarte bine secretele care i-ar putea atrage critici sau care ar stârni amuzamentul unora, dar mai are uneori și scăpări. Recent s-a aflat că Regina Elisabeta a II-a și Kate Middleton suferă de aceeași afecțiune. Cele două au rău de mișcare și întâmpină cele mai mari probleme atunci când se deplasează cu caleașca regală.

Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a au rău de mișcare

Kate Middleton și Regina Elisabeta a II-a suferă de aceeași afecțiune: rău de mișcare. După ce ducesa de Cambridge a părut că se simte rău la ultimul eveniment la care a participat, a ieșit la iveală faptul că aceasta are ceva în comun cu Regina Angliei. Cea din urmă a vorbit recent despre problemele cu care se confruntă.

Regina Elisabeta a II-a a rememorat ziua în care a fost încoronată, în anul 1953. Deși trebuia să fie una dintre cele mai importante și frumoase zile din viața ei, a fost, de fapt, o zi de coșmar. S-a deplasat cu o caleașcă veche de 200 de ani și, cum avea rău de mișcare, s-a simțit teribil de rău și nu s-a putut bucura de eveniment.

Din păcate pentru Regină și pentru ducesa de Cambridge, acestea nu își pot alege mijlocul de transport atunci când participă la evenimente oficiale, ci trebuie să respecte protocolul regal, care prevede, de regulă, deplasarea cu trăsuri și calești trase de obicei de patru cai.

Probleme similare a avut și Kate Middleton la ultimul eveniment la care a participat. Din fericire pentru ea, Regina Elisabeta a II-a s-a obișnuit deja cu problema și a știut ce remedii să îi recomande pentru a scăpa de starea de rău provocată de deplasarea cu vehiculele regale.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *