ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

De ce afecțiune suferă Lidia Buble, de câțiva ani. ”Tata se roagă pentru mine să pot dormi”

Avatar

Publicat

pe

Lidia Buble a povestit prin ce momente mai puțin bune trece. Despre artistă s-a spus că suferă de o boală rară, așa că a lămurit lucrurile. De ce afecțiune suferă, de fapt, cântăreața?

De ce afecțiune suferă Lidia Buble?

Lidia Buble și-a deschis inima în fața fanilor, recent, pe Instagram, și a povestit că nopțile reprezintă cea mai grea parte a zilei pentru ea, dat fiind că imaginația i-o ia la fugă și își face tot felul de scenarii. „Urăsc nopțile. Toate filmele posibile sunt în capul meu. Iar am pus 100 de lacăte la uși. Cred că nu mai am mult de trăit. Iar se mișcă toată casa și se trântesc toate ușile posibile. Nu mai adorm în veci. Până și Bublly le aude și stă de pază”, a scris Lidia Buble pe Instagram.

Lidia Buble și tatăl ei(dreapta)

Unii oameni au crezut că artista suferă de o boală rară, drept pentru care Lidia a fost deranjată și și-a spus punctul de vedere. Vedeta a recunoscut că are probleme cu somnul, dar tatăl ei, Viorel Buble, pastor la biserica penticostală ”Emanuel”, din Deva, este cel care o ajută să se liniștească și să se odihnească mai bine prin metode spirituale.

”Problema o am de mică”

„Nu sufăr de nicio boală, sunt sănătoasă tun. Problema cu insomniile o am de când sunt mică, însă nu cred că e vreo boală asta. De două zile dorm liniștită pentru că am vorbit cu tati, m-a liniștit, s-a rugat și a postit”, le-a spus Lidia fanilor, într-un filmuleț de pe Instagram.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *