ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Motivul pentru care Victor Slav este renegat în toate televiziunile din România. Nici măcar nu îl mai invită

Bianca Drăgușanu și-a refăcut viața și pare că totul este lapte și miere acum între ea și noul soț. Mai mult decât atât, contractele de imagine și proiectele ei sunt în derulare și îi aduc în continuare bani frumușei în conturi.

Avatar

Publicat

pe

Bianca Drăgușanu și-a refăcut viața și pare că totul este lapte și miere acum între ea și noul soț. Mai mult decât atât, contractele de imagine și proiectele ei sunt în derulare și îi aduc în continuare bani frumușei în conturi. Din păcate, acest lucru nu poate fi spus și despre Victor Slav, care parcă și-a pierdut tot flerul și e renegat de toate televiziunile din România. Care este motivul pentru care nu mai are noroc în TV?

Motivul pentru care Victor Slav este renegat de toate televiziunile din România

Soarele a revenit pe strada Biacăi Drăgușanu. Deși nu cu mult timp în urmă erau discutate divorțul și separarea definitivă de Alex Bodi, acum vedetei îi merge excelent pe toate planurile. Blondina se ocupă de atelierul său de rochii de mireasă, are vizite dese la diverse emisiuni, iar contractele de imagine continuă să curgă. Din nefericire, un incident rutier i-a pătat imaginea, motiv pentru care Slav pare să fie evitat de producători.

Totul s-a petrecut în primăvara anului trecut, când fostul prezentator de televiziune se afla la volanul unei mașini marca Porche, pe autostrada A1. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se afla între localitățile Râmnicu Vâlcea și Deva și conducea cu 186 km/h. Oamenii legii i-au deschis un dosar penal pentru consum de droguri la volan, iar alături de acestea el a mai avut de achitat o amendă de 2.900 de lei.

Motivul pentru care Victor Slav este evitat de toate televiziunile din România

A fost refuzat de Kanal D și TVR

Conform impact.ro, cunoscuta vedetă a încercat să o ia de la început și să-și caute un nou job, însă fără reușită în ultimele șase luni. Acesta a fost respins chiar și de la participarea la show-ul Survivor România, de pe Kanal D.

Mai apoi, a vrut să prezinte show-ul Fan Arena, dar șefii turci l-au ales pe Cosmin Cernat. Fostul soț al Biancăi a fost refuzat și la TVR, iar în momentul acesta prezintă ocazional evenimente prin țară și așteaptă un răspuns oficial din partea magistraților în dosarul în care este acuzat pentru consum de droguri la volan.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *