ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Capatos: „N-o văd MĂRITATĂ pe Bianca”

Scandalul dintre Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea pare să nu se încheie prea curând

Avatar

Publicat

pe

Scandalul dintre Bianca Drăguşanu şi Adrian Cristea pare să nu se încheie prea curând, iar nunta roşcatei cu Victor Slav este pusă sub semnul întrebării. Chiar şi Dan Capatos susţine că n-o vede pe Bianca îmbrăcând vreodată rochia de mireasă.

Realizatorul emisiunii “Un show păcătos” a asistat şi la scandalurile dintre Bianca şi foştii iubiţi, Cătălin Botezatu şi Adrian Cristea, motiv pentru care recunoaşte că, în cazul ei, nu mai crede nimic. „Tot acest scandal mi se pare un scenariu, aşa se zvoneşte. M-am obişnuit ca, în cazul Biancăi, să nu mai cred nimic. Eu n-o văd măritată cu nimeni. Starea de măritiş nu e compatibilă cu ea… ceea ce nu e neapărat un lucru rău”, a declarat, pentru „ring”, Dan Capatos, fostul şef al Biancăi.

Slav o critică tot timpul şi o controlează

Adrian Cristea susţine şi el că Bianca nu îl iubeşte pe Slav şi că vrea doar siguranţă. „E controlată la sânge. Primul lucru pe care îl face el e să îi ia telefoanele şi să le controleze. O critică mereu, indiferent de ce face. M-a sunat şi mi-a spus că nu mai poate, nu mai rezistă, gata! O relaţie nu înseamnă puşcărie. Stă cu el pentru că îi oferă o oarecare siguranţă. Victor e lângă ea tot timpul, la orice oră din zi şi din noapte. I-am spus că nu e de ajuns dacă nu există chimie, pasiune, dorinţă, emoţii. Finalul este acelaşi: poţi să ai lângă tine cea mai bună persoană din lume, să ai lângă tine un sclav (fără nicio aluzie), degeaba. Eu ştiu multe detalii din relaţia lor. Mi-a spus că mă iubeşte…”, a spus Adi Cristea la Kanal D.

Vrea să fie lăsată în pace

Confruntată cu aceste afirmaţii, Bianca spune că Adrian Cristea minte doar ca să-i facă rău. „Un scenariu premeditat, de la modul în care am fost filmată, aşteptată şi pusă în situaţia în care ar trebui să mă contrazic într-o «ploaie» de mesaje şi afirmaţii cu nişte aşa-zişi «prieteni binevoitori» pentru un bărbat care pretinde că luptă pentru iubire. Nimic mai aberant! Sunt vinovată că am permis şi alimentat un subiect care era închis de mult timp. Ce să mai zic, se pare că Adi a demonstrat cât de matur, demn şi bărbat este. De ce face asta? Care este preţul cuvintelor aruncate demonstrativ? De ce ar face un bărbat adevărat aşa ceva atât timp cât tot ce îi cer este decât să mă lase în pace?”, a scris Bianca pe contul său de socializare.

„Bianca m-a sunat şi mi-a zis că nu mai rezistă. Victor o controlează la sânge şi o critică non-stop. Mi-a spus că mă iubeşte.” – ADRIAN CRISTEA

2 ani a durat relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi fotbalistul Adrian Cristea.

Advertisement

https://ziarulring.ro/stiri/monden/216635/Capatos-N-o-vad-MARITATA-pe-Bianca-