ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

INCREDIBIL: „Adi Cristea era ÎNTREŢINUT de Bianca! Ea făcea cumpărături şi ÎL ÎMBRĂCA”

Motivul pentru care Adi Cristea a ieşit cu toate declaraţiile sale ne-a fost explicat, în EXCLUSIVITATE, chiar de Vica Blochina.

Avatar

Publicat

pe

Povestea triunghiului amoros dintre Bianca Drăguşanu, Victor Slav şi Adi Cristea, care susţine că s-a întâlnit în repetate rânduri cu roşcata, a luat amploare, stârnind chiar zvonuri conform cărora cei doi îndrăgostiţi ar fi pe cale să anuleze nunta, din cauza fotbalistului.

Motivul pentru care Adi Cristea a ieşit la rampă cu toate declaraţiile sale ne-a fost explicat, în EXCLUSIVITATE, chiar de cea mai bună prietenă a Biancăi, Vica Blochina.

Vica şi Bianca sunt foarte apropiate, iar roşcata i-a dezvăluit acesteia toate problemele ce îi stau pe suflet în ultima vreme. Aşadar, se pare că raţionamentul lui Cristea funcţionează în felul următor: fotbalistul pare să fi pierdut enorm pe plan financiar de când s-a întors din Belgia, de aceea prezenţa în cadrul emisiunilor de profil îi aduce acestuia un venit în plus.

Mai mult, se pare că Adi nu riscă nimic dacă încearcă să se întindă mai mult decât îi permite plapuma, încercând, tocmai de aceea, să distrugă căsnicia Biancăi şi a lui Victor Slav.

Astea sunt lucruri pe care mi le-a spus chiar Bianca, pentru că suntem bune prietene. În momentul în care a apărut atunci scandalul între el şi Victor Slav, a ameninţat: << O să vedeţi voi, când o să mă întorc eu în ţară, ce multe lucruri o să spun despre Bianca >>. Iar de atunci şi până acum el nu a făcut decât să plănuiască tot felul de întâlniri-cheie, să le refacă, să caute probe…pentru că el, de fapt, nu are ce să zică. Nu mai are nimic de pierdut”, a declarat buna prietenă a Biancăi.

Capatos: „N-o văd MĂRITATĂ pe Bianca”

Vica Blochina este de părere că Adi Cristea a fost oarecum întreţinut de Bianca pentru o perioadă de timp, de când i s-au stricat acestuia planurile cu echipa de fotbal din Belgia. „Adi, de când s-a întors din Belgia, a pierdut casa, nu mai are maşină. Şi mai este un lucru: Bianca, într-o oarecare măsură, îl întreţinea pe Cristea.

Advertisement

În zilele de Crăciun, ea lua cadouri pentru fetiţa lui, făcea cumpărături, îl îmbrăca pe el, că doar mergeam împreună. El ia bani pentru apariţiile la tv. Şi în contextul acesta nu mai are nimic de pierdut, ăsta este lucrul principal pe care am vrut să-l subliniez”, a mai adăugat Vica Blochina.

https://ziarulring.ro/stiri/monden/216659/INCREDIBIL-Adi-Cristea-era-INTRETINUT-de-Bianca-Ea-facea-cumparaturi-si-IL-IMBRACA-