ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Star Matinal. Bianca Drăgușanu și-a cumpărat apartament în Dubai! Vedeta nici măcar nu a văzut locuința: „Am investit mulți bani acolo” / VIDEO

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Bianca Drăgușanu are mare grijă să își facă toate poftele, așa că nu se uită la bani atunci când vine vorba de plăcerile ei.

Avatar

Publicat

pe

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Bianca Drăgușanu are mare grijă să își facă toate poftele, așa că nu se uită la bani atunci când vine vorba de plăcerile ei. Vedeta și-a achiziționat un apartament de lux în Dubai.

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat apartament

Instagram

  • Bianca Drăgușanu și-a achiziționat apartament în Dubai
  • Vedeta vrea să meargă să vadă locuința

Bianca Drăgușanu a făcut recent o dezvăluire surprinzătoare! Vedeta și-a achiziționat un apartament luxos în Dubai, chiar dacă nici măcar nu l-a văzut personal. Într-un interviu pentru Antena Stars, blondina a oferit detalii despre această decizie și planurile sale viitoare.

Bianca Drăgușanu și-a achiziționat apartament în Dubai

Cu toate acestea, planurile sale de a vizita și de a se stabili în acest apartament de lux sunt amânate temporar din cauza altor priorități personale. Bianca Drăgușanu a menționat că va aștepta până când fiica sa, Sofia, își va începe școala și când toate detaliile vor fi stabilite pentru a face această călătorie memorabilă.

Investiția într-un apartament în Dubai subliniază nu doar succesul profesional al Biancăi Drăgușanu, dar și dorința ei de a-și crea un spațiu special într-o destinație de top din lume.

Advertisement

„Ideea e că în toți anii ăștia am fost în toate locurile. Nu neapărat că îmi lipsește să plec, dar cu siguranță se va întâmpla asta în scurt timp, după ce începe Sofia școala și se aranjează cumva lucrurile o să plec. Mă duc să îmi văd apartamentul din Dubai, că am apartament și nici nu l-am văzut și e gata. Am investit mulți bani acolo și mă duc să văd pe ce am dat banii”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, pentru Antena Stars.

De ce nu a mai apărut vedeta la TV

În ultima perioadă, fanii au observat absența Biancăi Drăgușanu de pe micile ecrane, iar vedeta a explicat recent de ce a luat o pauză de la aparițiile televizate. Blondina a simțit nevoia să se retragă pentru a-și recăpăta energia.

„Pur și simplu, câteodată mai e nevoie să te retragi, ca să poți să revii în forță. Sau pur și simplu câteodată obosești și îți dorești să iei o pauză de tot ce s-a întâmplat sau ce se întâmplă. Și atunci te retragi frumos, te odihnești, îți recapeți puterile și apoi mergi mai departe”, a adăugat vedeta.

Cu o carieră de succes și o viață publică agitată, momentele de reflecție și odihnă sunt esențiale pentru orice vedetă.