ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cum s-a porcit Bianca Drăgușanu în Dubai

Avatar

Publicat

pe

Bianca Drăgușanu s-a porcit în Dubai. O recunoaște chiar ea. Departe de Bodi, înconjurată de fete,  nu s-a mai reținut de la nimic. Toate regulile au fost încălcate.

Aflată zilele acestea la căldură, în Dubai, Bianca Drăgușanu intră în afaceri cu sora fostei neveste a lui Irinel Columbeanu. E știut, după ascensiunea Monicăi, Ramona Gabor a avansat și ea la cariera de model, și a ajuns să trăiască, de ani buni, în Dubai. Acum se pregătește să lanseze propriul parfum, iar Bianca Drăgușanu o va ajuta.

În contrapartidă, Ramona Gabor se pare că o va ajuta pe Bianca Drăgușanu să își extindă piața de desfacere a ținutelor marcă proprie.

Răsfăț după o zi „grea” de shopping

După o zi „grea” de shopping la Dolce & Gabbana și alta la magazine de brand, Bianca Drăgușanu s-a retras cu prietenele ei, Ramona Gabor și Lisette la masă, pe terasa aeriană a unuia din cele mai fițoase restaurante din Dubai. Au privit apusul, artezienele și s-au delectat cu scoici, salate, pizza, tartar, dulciuri, fructe de mare și câte și mai câte. Apoi a venit porceala. Exact așa s-a exprimat Bianca.

Cum s-a porcit Bianca Drăgușanu „pe sărăcie”

Probabil că viața la dietă a vrut să-și ia revanșa. Așa că după o cină copioasă cu fetele, Bianca Drăgușanu a lăsat deoparte fițele și a oprit mașina la un McDonalds, de unde și-a luat un meniu: burger, cola, cartofi prăjiți ( porție mare). Pe care i-a mâncat cu gura direct din cartonul roșu.

Advertisement