ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Adevărul despre pozele în care Bianca Drăgușanu e bătută: ”Vreau să înfunde puşcăria”

Bianca Drăgușanu a șocat o țară întreagă, dar mai ales pe fanii care i-au fost alături pe tot parcursul relației sale cu Alex Bodi. Care e adevărul din spatele pozelor în care aceasta e bătută?

Avatar

Publicat

pe

Bianca Drăgușanu a șocat o țară întreagă, dar mai ales pe fanii care i-au fost alături pe tot parcursul relației sale cu Alex Bodi. Care e adevărul din spatele pozelor în care aceasta e bătută?

Bianca Drăgușanu e pregătită să meargă până la capăt pentru a-și face dreptate. Aceasta nu a mai suportat șantajul unei cunoștințe care a oferit public o poză cu aceasta duoă o operație estetică, dând senzația că a fost bătută și urmând să ofere tuturor și fotografiile reale de după agresiunile oferite de Bodi, astfel că a fost cu un pas înainte și a dat cărțile pe față.

Vedeta a susținut că vrea ca fostul soț să plătească pentru episoadele violențe la care a supus-o preț de 2 ani de zile, timpul în care s-a consumat relația dintre ei.

Dosar pe rol

La moment există un dosar pe rol făcut pe baza plângerii penale făcute de fosta prezentatoare de televiziune în urmă cu două luni. Dosarul conține patru certificate medico-legale scoase de blondă imediat după bătăile primite de controversatul afacerist.

“Eu am luat bătaie, în acele poze se vede clar. Există un dosar pentru care cine m-a lovit va plăti. Există persoane și dovezi. Eu pot arăta mesajele cu dublu sens, pe care mi le trimite și acum. Am făcut publice pozele pentru că el a dat acea poză.

Doar cu el am vorbit pe Facetime atunci. Fostul meu soț, în timp ce iubita lui face clătite, fuge în spatele casei ca un șoricel să mă sune și să mă certe. Nu se face așa ceva. Bătăile pe care le-am luat au fost timp de doi ani în mod repetat. Pentru asta există lege” , a declarat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show.

Advertisement

Replica agresorului numit de vedetă

Alex Bodi se află acum în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile în urma acuzațiilor de prostituție și proxenetism într-un dosar în care sunt implicate mai multe personaje.

“Doamna declară multe chestii referitoare la mine, dar nu are credibilitate. Nu vreau să mai intru în jocul ei. Ea a fost împreună cu mine din septembrie 2018 . Imaginile pe care le-a publicat sunt de acum doi ani de zile, sunt lucruri pe care eu mi le-am asumat public. Poate să facă și 50.000 de plângeri, dar trebuie să le și susțină. Plângerile trebuie făcute în maxim 20 de zile. Care este motivul pentru care mă atacă după ce nu ne-am văzut patru luni, pe ce bază? Ea mi-a făcut plângere anul trecut că eu i-am rupt picioarele și picioarele ei erau rupte de fostul iubit. Încearcă să mă atace din toate părțile și să mă șantajeze. Problema ei este că o ignor total și nu știe ce să mai facă”, a declarat Alex Bodi.