ZiarulRing

17-sept.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Angela Similea, dramă după dramă. Cu ce datorii și procese a rămas artista după moartea lui Victor Surdu

Cu câtă fericire și emoție frumoasă emana pe scenă, pe atât de multă tristețe a simțit Angela Similea când ajungea în căminul său.

Avatar

Publicat

pe

Cu câtă fericire și emoție frumoasă emana pe scenă, pe atât de multă tristețe a simțit Angela Similea când ajungea în căminul său.

Cântăreața a avut un ultim mariaj de pe urma căruia a trebuit să plătească scump. Cu ce datorii a lăsat-o fostul soț?


Drame continue pentru Angela Similea. Cu ce datorii a lăsat-o fostul soț?


Cântăreața Angela Similea s-a judecat aproape trei ani cu fostul ei cumnat pentru un bun pe care l-a deținut regretatul soț al iubitei cântărețe. În acești ani intră cheltuielile pe avocați, dar și numeroase credite pe care le-a făcut alături de soț, credite în valoare totală de 700.000 de euro. Gabriel Surdu, fratele lui Victor Surdu, este liderul de grup al consilierilor locali PSD Iași. Terenul care i-a adus pe muchie de cuțit este unul de 6.400 de metri pătrați și se află în localitatea Bârnova, județul Iași.


Angela Similea a revendicat terenul, ca moștenire a defunctului soț, Victor Surdu. Cel care a deschis inițial procesul a fost chiar cumnatul doamnei muzicii românești. Gabriel Surdu a cerut instanței ieșene să îi recunoască dreptul de proprietate vizavi de terenul de 6.400 de metri pătrați, dar și a unor construcții de pe acesta. Motivarea Judecătoriei Iași a fost însușită și de Tribunal. În acest context, în cazul celor doi reiese că Gabriel Surdu a avut câștig de cauză, după ce judecătorii au considerat că terenul disputat fusese primit drept moștenire de Victor Surdu de la părinții săi.

Angela Simila, dramă peste dramă. Cu câte datorii a lăsat-o soțul ei?


„Fiind dobândit de defunct prin succesiune de la mama sa, acesta este un un bun propriu, şi nu un bun comun, întrucât bunurile provenite din moştenire sunt bunuri proprii ale soţului moştenitor. Astfel, pârâtul Similea Angela nu deţine, cu titlu de bun propriu, nicio cotă-parte din bun, prin bun înţelegându-se cota-parte ideală şi abstractă de 1/3 din dreptul de proprietate asupra bunurilor care formează obiectul acestui litigiu“
Motivația instanței

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *