ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

După ani de zile, Teo Trandafir a mărturisit cum s-a îngrășat. Ce a pățit vedeta Kanal D la 21 de ani

Avatar

Publicat

pe

Teo Trandafir a avut parte de ani de chin și probleme de sănătate înainte de a opta pentru operația de gastric sleeve și de a-și schimba total stilul de viață.

Teo Trandafir, povestea kilogramelor în plus. Vedeta Kanal D a mărturisit cum a început totul

Teo Trandafir a povestit că perioada adolescenței a fost una normală, numai că totul s-a schimbat după ce a împlinit 21 de ani. Pentru început, au fost 25 de kilograme, în doar câteva luni, apoi situația dificilă a escaladat. Prezentatoarea TV este de părere că totul ar fi avut o componentă hormonală, căci, practic, porțiile de mâncare nu deveneau mai mari.

„Undeva la 21 de ani am început să mă îngraş. Pentru început au fost 25 de kilograme, din ianuarie până în septembrie. Mi-am dat seama că nu mă pot opri. Nu era din cauza mâncatului şi asta mă speria. Cred că totul a avut o componentă hormonală. În momentul în care s-au schimbat anumite lucruri şi am devenit femeie, brusc am început să o iau razna şi asta fără a modifica dozele de mâncare. Am stat şi m-am gândit în toate felurile.

Teo Trandafir, povestea kilogramelor în plus

„Nu mâncam mai mult decât altă dată, nu mâncăm la alte ore. Am continuat să mă îngraş, am ajuns la un moment dat la 140 de kilograme. Dar viaţa mi-a dat şansa exact atunci să fiu aleasă pentru asta. Multe dintre telespectatoarele noastre de atunci s-au identificat cu mine. Eram grasa poporului român. Şi am avut norocul să fiu oarecum atipică şi extrem de familiară celor care mă urmăreau”, a declarat Teo Trandafir.

A fost diagnosticată cu pancreatită acută

În iarna anului 2014, prezentatoarea TV și-a petrecut câteva zile sub supravegherea medicilor. A făcut o operație de micșorare de stomac, nu neapărat pentru a scădea în greutate, ci pentru sănătate. În 2011, aceasta a fost diagnosticată cu pancreatită acută, fiind la un pas de moarte, stând luni în șir pe un pat de spital și suferind trei intervenții chirurgicale.

Și-a revenit, s-a pus pe picioare și a luat-o de la zero, însă problemele medicale nu au trecut fără să-și pună amprenta. Mușchiul abdominal a fost secționat de prea multe ori pentru a se putea reface de la sine, așa că a avut nevoie de un imbold. Astfel, vedeta Kanal D a ajuns din nou la bisturiu, de această dată pentru a-și micșora stomacul.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *