ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Lidia Buble, relație specială cu părinții. Cum se înțelege și ce observații a primit

Avatar

Publicat

pe

Deși au apărut zvonuri că vedeta s-ar fi împăcat cu Răzvan Simion, s-a retras la Deva, unde și-a găsit liniștea alături de famila ei. Este cunoscut acum faptul că au fost presiuni din partea tatălui mai ales, apropos de relația cu moderatorul tv, și surse spun că și acest aspect ar fi dus la despărțirea celor doi.

Lidia Buble recunoateș că are o relație specială cu părinții ei

După cum a povestit chiar vedeta în interviuri, dar și pe instagram, relația cu familia, și mai ales cu părinții ei este una specială, Rahela și Viorel Buble. Dintre cei doi, cel mai vehement împotriva relației Lidiei cu Răzvan Simion, a fost Viorel Buble, care de altfel a și avut un mesaj pentru fiica sa, imediat după despărțirea celor doi.

Lidia Buble, relație specială cu părinții. Cum se înțelege și ce observații a primit

Lidia a povestit la un moment dat că, în toată perioada în care a fost împreună cu Răzvan, niciunul dintre părinți, în toți acești cinci ani, nu au dorit sub nicio formă să îl cunoască. Au stat la distanță de vedeta Antena 1 inclusiv în perioadele de sărbători, când ar fi trebuit să se apropie ca familie. Cu toate astea Lidia, fiind o fire religioasă, a ținut aproape de familie, povestind reecnt, că de fiecare dată când are puțin timp liber, se întoarce acasă, la Deva, alături de părinți și de ceilalți frați.

„Depărtarea este singura chestiune care ne cam încurcă în timpul anului, iar atunci când am puțin timp sau drum în zonă, dau o fugă până acasă și, dacă surorile mele sunt acolo, atunci totul arată exact ca în copilărie. Supa de pui cu tăiței de casă și prăjiturile mamei mă fac să mă transpun în acei ani, de fiecare dată.”, a răspuns cântăreața.

Cum se înțelege și ce observații a primit

Ajunsă la 27 de ani, Lidia, deși pe picioarele ei și cu o carieră în plină ascensiune, ca orice fiică, ține cont și acum de sfaturile părinților ei, mai ales de cele ale mamei sale, mai ales când vine vorba organizarea lucrurilor în viața ei așa cum trebuie. În același timp, vedeta a recunoscut că tatăl ei, un pic mai aspru, este cel care a ghidat-o sănătos și corect până la această vârstă.

„Mama m-a învățat să fiu ordonată și să fac lucrurile pe rând, iar tata m-a învățat că, într-o răzbunare, consumi mai multă energie decât poți câștiga prin iertare.”, a mărturisit tânăra vedetă.

Advertisement