ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Lidia Buble, adevărul despre trecutul ei. Ce a făcut când avea doar 18 ani

Avatar

Publicat

pe

Lidia Buble a spus tot adevărul despre trecutul ei, despre ce a făcut pe când avea doar 18 ani. Lidia Buble a povestit debutul în muzică, care a avut loc în urmă cu aproximativ 6 ani. Prima ei piesă a fost ”Noi simțim la fel”, melodie lansată împreună cu Adrian Sînă.

Lidia Buble a spus adevărul despre trecutul ei. Ce s-a întâmplat pe vremea când avea doar 18 ani

Lidia Buble a povestit lumii întregi ce s-a întâmplat la debutul său în muzică, scrie viva.ro. „Noi simțim la fel” a fost piesa prin care Lidia Buble și-a făcut intrarea în piața muzicală din România. La vremea aceea, părinții Lidiei Buble nu știau ce vrea artista să facă, că vrea să urmeze o carieră muzicală.

Astfel, debutul în muzică a fost promițător, dar nu simplu. Vedeta a povestit cum s-a petrecut totul și cât de teamă i-a fost de reacția părinților săi.

Lidia Buble, adevărul despre trecutul ei. Ce a făcut când avea doar 18 ani

Cum a început povestea Lidiei Buble în muzică

”Cu siguranță, când am pășit, pentru prima oară, în studioul lui Adi Sînă, atunci când mi-am însoțit prietena să tragă voci pentru o piesă. M-a rugat și pe mine Adi să încerc, ușor neîncrezător, și de acolo a început drumul meu spre muzică”, a povestit Lidia Buble.

Lidia Buble nu vroia să fie difuzată piesa cu Adi Sână la radio, pentru că îi era frică de reacția părinților.

”Când am înregistrat „Noi simțim la fel, toată lumea era încântată, radiourile plăceau piesa, iar eu i-am spus lui Adi să păstreze melodia și să nu fie difuzată  pe  radio,  pentru  că  îmi  era foarte frică de reacția părinților mei”.

Advertisement

Ce a adus izolarea din starea de urgență pentru Lidia Buble

Lidia Bubble a povestit ce a însemnat starea de urgență, liniștea pe care aceasta a dus-o în viața artiestei.

”Mi-am pus în ordine ceea ce avea să se întâmple, dar nu aveam prea multe gânduri, pentru că nu știam exact ce va urma”, a mai povestit Lidia Buble.