ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

A fost sau nu Lidia Buble într-un triunghi amoros? Combinațiile nu se mai termină

Ultimele detalii care au apărut în public, par să facă lumină. Înainte să se separe, Lidia își găsise fericirea în brațele unui sportiv?

Avatar

Publicat

pe

Vă amintiți cuvintele de despărțire ale lui Răzvan Simion? „Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit”.

Ultimele detalii care au apărut în public, par să facă lumină. Înainte să se separe, Lidia își găsise fericirea în brațele unui sportiv?


Se pare că în timp ce era în relaţia cu Răzvan Simion, Lidia Buble l-ar fi înşelat pe acesta, anul trecut, cu Costin Gheorghe, fratele Elenei Gheorghe. Se pare că între artistă şi fostul participant la Exatlon s-ar fi înfiripat o poveste de dragoste.Costin Gheorghe a divorţat în urmă cu aproximativ doi ani, iar povestea de iubire furtunoasă dintre el şi Lidia Buble ar fi avut loc în 2019. Singura problemă: la acea vreme, cântăreaţa era iubita lui Răzvan Simion, unul dintre prezentantorii celebrei emisiuni „Neața cu Răzvan şi Dani”.


Informaţia a fost făcută publică de cei de la Cancan, care prezintă şi o serie de fotografii în care apar Lidia şi Costin în maşină, extrem de apropiaţi, îmbrățișați şi purtându-se ca doi îndrăgostiţi.


Răzvan a recunoscut că nu o mai făcea fericită


Deşi legătura nu mai e de actualitate și nu a fost făcută publică oficial niciodată de vreunul din ei, se pare că Lidia Buble nu l-a putut uita aşa de uşor pe Costin, motiv pentru care melodia “Cu ochii ăia verzi” ar fi fost inspirată chiar de către fratele Elenei Gheorghe, mai scrie sursa citată.

Amintim mesajul pe care l-a postat Răzvan Simion după ce a fost clară despărțirea de cea care i-a fost marea dragoste timp de cinci ani. „Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.

Advertisement


De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept“, a scris bărbatul pe Instagram, Răzvan justificând astfel despărţirea de Lidia Buble.


Ce spune sportivul


Marți, a apărut și prima reacție din partea fratelui Elenei Gheorghe. „Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau sa comentez acest subiect”, a declarat Costin Gheorghe pentru Cancan.ro.


Cum a ajuns Lidia Buble acasă la Cornel Ilie


De la despărțire, Lidia a părut mereu extrem de voioasă. Recent se vorbește dacă diva blondă nu are cumva o relație cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, mai ales că cei doi par extrem de apropiați, dincolo de colaborarea pentru piesa lor de mare succes recent lansată, „Vino, du-te”.
Filmarea videoclipului a fost realizată chiar în apartamentul artistului. „Eu m-am dus la el acasă. Mi-a pregătit frumos o cameră, unde eu și echipa mea ne-am desfășurat în toată splendoarea”, a declarat Lidia Buble, la Teo Show.