ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Lidia Buble, complet goală. Imaginile care i-au lăsat fără cuvinte pe oameni

Avatar

Publicat

pe

Lidia Buble se pare că a scăpat de orice inhibiții ar mai fi avut. Cel puțin asta putem deduce din ultima ei postare de pe Instagram. Fanii au fost în delir și au rămas surprinși de noua ei apariție.

Lidia Buble, complet goală

În acest weekend, mai exact ieri, pe 20 septembrie, Lidia Buble a lăsat de-o parte toate inhibițiile, după ce s-a filmat goală în cadă.

Vedeta a decis să se filmeze goală, în cadă, și să posteze clipul pe instagram. Fosta parteneră de viață a moderatorului Răzvan Simion a revenit în forță, după o perioadă grea. Dacă în urmă cu ceva vreme s-a afișat într-un club exclusivist alături de o altă domnișoară, acum Lidia Buble a decis să șocheze.

Imaginile care i-au lăsat fără cuvinte pe oameni

În ultima vreme, în lipsă de concerte, Lidia a decis să profită de timpul liber și face tot ce poate pentru a se relaxa.Astfel că, deși fată cuminte, de data asta a vrut să dovedească că nu e chiar așa.

Lidia Buble, acum singură, s-a filmat chiar din cadă. Imaginile postate de divă pe rețelele de socializare au făcut mare vâlvă printre fanii acesteia. Clipul respectiv a fost însoțit și de un comentariu al artistei, care nu a făcut altceva, decât să înfierbânte spiritele masculine ale fanilor săi de pe Instagram.

”Astăzi am bătut recordul, am stat trei ore și jumătate în cadă. Acum profit pentru că-n copilărie ne spălam câte doi, trei odată. Și în cadă îmi fac și planurile de viitor, acolo uit de toate”, a spus Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Lidia nu ar fi la prima apariție șoc pe rețelele de socializare. De curând Lidia a revenit la o plăcere mai veche. Este vorba de pictorialele incendiare postate tot pe Instagram.

Advertisement

Fie că vorbim de rochii sexy sau de ipostaz  în dantelă fină de culoarea burgundy, cu portjartier, se pare că diva a uitat complet de inhibiții. Ba mai mult de-atât, se pare că și-a revenit complet după despărțirea de Răzvan Simion.

Lidia șochează iar pe instagram

De curând paparazzi au surprins-o alături de Costi Ioniță la un dialog în doi. Mai mult ca sigur cei doi au discutat despre câteva proiecte viitoare, mai ales că Lidia își dorește și o schimbare a stilului muzical. Rămâne să vedem cum se va fructifica această colaborare între cei doi și care vor fi proiectele realizate împreună. Oricum suntem convinși că, în ceea ce privesc pictorialele șoc, nu se va opri aici.