ZiarulRing

22-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bârfoteca. Între Răzvan Simion și Lidia Buble s-a strecurat o șatenă

Poate fi o Idilă adevărata sau poate fi o acțiune de imagine a realizatorilor emisiunii Neața cu Răzvan și Dani.

Avatar

Publicat

pe

Poate fi o Idilă adevărata sau poate fi o acțiune de imagine a realizatorilor emisiunii Neața cu Răzvan și Dani. Un astfel de subiect ține treaz interesul publicului, care poate va deveni mai numeros decât cel de la programul de dimineață de la Pro Tv, lider de audiență de foarte mult timp. Ce să fie? E imagine ori s-au îndrăgostit pe bune?

Lumea-i vede că flirtează.


Se pare că între Răzvan Simion și Lidia Buble s-a strecurat o șatenă. „Matinalul” și Ramona Olaru par a fi noul cuplu din showbiz-ul românesc. se pare că cei doi sunt din ce în ce mai apropiați în culisele emisiunii pe care o prezintă împreună cu Dani Oțil. Dar, mai întâi, să ne reamintim cine este Ramona Olaru. Asistenta de la Super Neața, are 27 de ani. I-a luat locul Flaviei care e părăsit matinalul pentru a da naștere primului ei copil. Ramona Olaru nu doar că este frumoasă. A terminat Facultatea de Agronomie și are un master în Inginerie.


Înainte de a lucra în echipă cu Răzvan Simion și Dani Oțil, Ramona a fost asistentă în matinalul Prietenii de la 11, tot pe Antena 1. Până acum doi ani, Ramona Olaru a fost căsătorită. După divorț, tânăra a mai avut o relație oficială cu Adrian Popescu – Cuza de la Noaptea Târziu.

Răzvan Simion și Ramona Olaru s-au cunoscut pe platourile de filmare. Erau în relații diferite. Atunci. Între timp lucrurile s-au schimbat. Se pare că Răzvan Simion este din nou bărbat singur, după ce a trecut printr-o despărțire de Lidia Buble și apoi ultima lui iubită. Iar Ramona Olaru este și ea o femeie singură, după ce s-a despărțit de Cuza de la Noaptea Târziu.

Colegii lor din televiziune au început să împrăștie zvonul că între Răzvan Simion și colega lui de platou ar fi început să se lege o idilă. Care spun că au văzut cum se poartă cei doi, cum se uită unul la altul.


Între Răzvan Simion și Lidia Buble s-a strecurat o șatenă


„Răzvan are o viață cam complicată. A divorțat, apoi s-a despărțit de noua iubită – fata brunetă, cu care a fost surprins de paparazzi –, dar încă mai primește mesaje de la fosta – artista Lidia Buble. De altfel, Lidia i-a postat câteva mesaje chiar după ziua de Sfântul Valentin”, a declarat o sursă pentru Cancan.ro.

Advertisement