ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Adevărata relație dintre Mircea Badea și Teo Trandafir. ”Mă îmbrăca, îmi aducea mâncare de acasă!”

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Teo Trandafir a avut mereu miile de admiratori, dar ceea ce puțini știu este faptul că a trecut prim momete grele, sărăcie și foame.

Avatar

Publicat

pe


Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Teo Trandafir a avut mereu miile de admiratori, dar ceea ce puțini știu este faptul că a trecut prim momete grele, sărăcie și foame.


Adevărata relație dintre Mircea Badea și Teo Trandafir


Teo Trandafir a afirmat că și-a învățat lecția de viață, după ce s-a întors din morți, după zile de comă și o dublă operație de pancreatită severă, în urmă cu ceva timp. Dar nu mai privește înapoi, ci este fericită cu ceea ce i-a oferit viața. Despre neajunsurile vieții, îndrăgita prezentatoare tv râde. Si a povestit că, pentru a supraviețui în București, pe vremea când era studentă, a muncit ca salahor. A vândut, a făcut dactilografie, lucra ziua și noaptea pentru a strânge bani, care oricum nu-i ajungeau.

Ce și-a cumpărat din primul salariu


„Din primul salariu mi-am cumpărat un Moş Crăciun de ciocolată pe care l-am mâncat în w.c. Plângând…”, și-a amintit Teo, într-un interviu la Kanal D. Cât despre foamea îndurată în studenţie, aceasta a spus că inventase, împreună cu amicul ei Răzvan Exarhu, şi sandvich-ul de… criză. „Am făcut întâi sandvich-uri Congres, în 1986 făceam sandvich-uri Congres, puneam pâine cu praf galben şi ulei, până ni s-a terminat uleiul şi am făcut pâine cu praf galben la cuptor.”, a povestit Teo.


Chiar dacă acum nu-i lipsește nimic, Teo a rememorat că atunci când a devenit vedetă a matinalului cu Mircea Badea, aceasta era vedetă doar cu numele, nu și pe fluturașul de salariu. Ar fi făcut foamea, cu o sută de dolari pe lună, dacă nu ar fi fost colegul ei de platou, Mircea Badea.


“Mircea îmi dădea să mănânc, Mircea îmi împrumuta cămăşi… Mircea mă încălţa, Mircea fura de acasă piure, mâncam pâine cu piure, m-am făcut cât o vacă pentru că mâncam pâine cu cartofi.”, spune Teo mereu. Iar vedeta mai recunoaşte că a avut lipsuri şi în copilărie. Uneori părinţii ei nu aveau cum să-i cumpere o pereche de încălţări şi s-au mutat de câteva ori , pentru că tatăl lui Teo Trandafir, reputat medic, îşi schimba serviciul. „Locuiam într-o cameră. Spitalul avea un fel de dependinţă pentru medicii spitalului şi eu locuiam cu mama şi cu tata acolo…. Îmi plăcea să merg în spital, să îngrijesc bolnavii, mă duceam, mâncam de prin noptierele bolnavilor, le făceam masaj la cap…”, a mărturisit celebra prezentatoare.

Advertisement