ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mircea Badea îi jignește pe toți cei care și-au luat locuințe prin Prima Casă. Mesajul lui i-a înfuriat pe telespectatorii Antena 3

Mircea Badea a comis-o din nou pe Facebook. Realizatorul emisiunii În Gura Presei, de la Antena 3, i-a criticat pe cei care și-au luat locuințe sau care intenționează să își achiziționeze prin programul Prima Casă.

Avatar

Publicat

pe

Mircea Badea a comis-o din nou pe Facebook. Realizatorul emisiunii În Gura Presei, de la Antena 3, i-a criticat pe cei care și-au luat locuințe sau care intenționează să își achiziționeze prin programul Prima Casă. Cei care îl urmăresc pe rețeaua de socializare nu au fost de acord cu mesajul postat de Badea.

Mircea Badea îi jignește pe cei care și-au luat locuințe prin programul Prima Casă

”Mă p… pe „Prima Casă”. E pentru putzoi comuniști, care au nevoie de sprijin/ajutor de la stat(?!?!?!?!?) ca sa-și ia un c… de 2 milimetri pătrați. Comunisși cu mâna întinsă!!!! Ai bani, îți iei casă. N-ai bani, ghinion! Marș la muncă să faci bani, dă meditații să-ți iei 6, nu sta cu mâna întinsă la stat, putzoiule! Ori ești de dreapta, ori nu mai ești! Putzoiule!”, este mesajul postat de Mircea Badea pe Facebook.

Reacția realizatorului emisiunii În Gura Presei, de la Antena 3, a venit după ce ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a precizat că proiectul PSD prin care programul Prima Casă primește un caracter social devenind O Familie, O Casă nu este interesant pentru Guvernul Orban.

Captură Facebook Mircea Badea chiar el

”În trei ani de zile, am văzut toate proiectele PSD și nu cred că a existat un proiect PSD care să-mi fi stârnit interesul așa de mult încât să-l folosesc. Nici acest proiect nu va fi interesant pentru noi”, a declarat Florin Cîțu.

După ce Mircea Badea a postat mesajul cu privire la cei care își cumpără o locuință prin programul Prima Casă, mai mulți internauți l-au criticat pentru reacția dură.

”Badea, încetează cu porcăriile, fie ele și în glumă, și eu am prima casă. Nu toți lucrăm la Antena 3 unde se câștigă bine, nu am ales să lucram neapărat undeva unde se câștigă bine. Ține-ți mizeriile de cuvinte pentru tine!”, i-a scris un urmăritor.

Advertisement