ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mircea Badea, conflict violent în stradă: „I-am pus mâna în piept”

Mircea Badea s-a îmbrâncit cu un necunoscut înainte să intre la un eveniment. Realizatorul emisiunii „În gura presei” era însoțit de fiul său, iar persoana respectivă nu păstra deloc distanțarea socială.

Avatar

Publicat

pe

Mircea Badea s-a îmbrâncit cu un necunoscut înainte să intre la un eveniment. Realizatorul emisiunii „În gura presei” era însoțit de fiul său, iar persoana respectivă nu păstra deloc distanțarea socială.

Mircea Badea, conflict violent în stradă cu un necunoscut: „I-am pus mâna în piept”

Vedeta Antenei 3 a ieșit la un eveniment împreună cu fiul său şi aştepta să intre după ce îşi cumpărase biletele. Cu toate astea, un cetăţean a dorit să iasă în evidenţă vrând să intre mai repede, respectiv înaintea lui Mircea Badea, care îşi aştepta liniștit rândul.

Cetăţeanul grăbit a avut o surpriză de proporţii când Mircea Badea i-a transmis ce avea de transmis. Prezentatorul TV i-a reamintit persoanei grăbite că nu a păstrat distanța regulamentară prevăzută de criza sanitară, iar pentru a fi mai convingător, a luat atitudine şi chiar l-a și împins ușor pe bărbat spunând că „I-am pus unuia mâna în piept”.

Mircea Badea, conflict violent în stradă: „I-am pus mâna în piept”

Mircea Badea a povestit totul în emisiunea lui

M-am dus cu copilul undeva, trebuia să intrăm, cu bilete, şi am simţit că vine unul, practic în spatele meu. I-am zis: Băi nene, păstrează distanţa! l-am şi împins aşa un pic. Du-te de aici, că nu intri mai repede, crede-mă. Tot atunci intri. Nu a ştiut ce să zică, s-a fâstâcit, eu aveam deja mască pe mufă. El nu avea! Ăştia sunt cei mai mulţi!”, a spus Mircea Badea în emisiunea pe care o prezintă la Antena 3.

Dealtfel, Mircea Badea a mai avut parte de un alt incident în urmă cu doar câteva zile, când se pregătea să intre la Radio ZU.

Ce a mai pățit zilele trecute Mircea Badea

Realizatorul tv a comentat ironic când a văzut niște muncitori care puneau gresie. „Da…eu sunt pentru Prelungirea Ghencea. Să se facă traficul fluid. Sunt şi pentru prelungirea stării de urgență. Mă amuză… Sunt pentru, să nu fie. Sunt de acord cu ceea ce au zis marea majoritate a oamenilor. Să se dea la toată lumea, să ajungă la toată lumea starea de Urgență, mai ales că este complet inutilă. Mă duceam la Radio ZU, este într-o clădire de corporatiști. 

Advertisement

La ora 19:10 nu este nimeni în clădire, eram eu singur. Eu nu urc niciodată cu liftul, o iau pe scările interioare, să urc la studio.  Nu e niciodată nimeni. Poc, deschid ușa către holul spre intrarea spre Radio ZU. Hop, la mine se uită vreo 5 cetățeni care puneau gresie, într-un spațiu perfect închis, de vreo 11 metri pătrați.

Ne-am uitat unii la alții, m-am năpustit asupra ușii… Îți dai seama că dacă unul dintre ăia avea ceva… eu am intrat acolo ca o floricică. Asta cu starea de urgență… dacă te uiți pe Instagram, artiștii stau așa, la mese, câte 12 minim. Nu stiu de ce dracu nu sunt deschise mall-urile. Singurul efect al stării de urgență este ăsta”, a spus Badea.