ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Bursucu de la Kanal D face bani mulți din altă afacere. Cum a dat lovitura asistentul lui Teo

Acesta este prezent în emisiunile de la Kanal D, fiind colegul de platou al lui Teo Trandafir, dar și prezentator al emisiunii ”Roata norocului”.

Avatar

Publicat

pe

Din ce face bani Bursucu, pe numele real, Adrian Cristea? Acesta este prezent în emisiunile de la Kanal D, fiind colegul de platou al lui Teo Trandafir, dar și prezentator al emisiunii ”Roata norocului”.


Bursucu de la Kanal D face bani mulți din altă afacere


Puțini știu că bărbatul, originar din Constanța, are acolo o afacere foarte prosperă în sezonul estival, care îl ajută să-și rotunjească veniturile. El este de câțiva ani proprietarul unei plaje din stațiunea Mamaia. Deși susține că nu se pricepe la afaceri, îi place să vadă oameni fericiți pe plaja din spatele cazinoului, acolo unde este situată. Acesta a mărturisit că plaja nu este una de fițe, iar prețurile sunt accesibile tuturor.


„Dacă nu ar mai exista televiziune m-aș canaliza pe lucruri care au legătură cu ceea ce îmi aduce bucurie: să fac oamenii să se simtă bine.


Unul dintre lucrurile extra pe care îl fac de câțiva ani este să mă ocup de plaja pe care o dețin în centrul stațiunii Mamaia, exact în spatele cazinoului. Se numește Porto Beach. Încerc să dezvolt o plajă în care lumea să vină și să se simtă bine, să ne distrăm, să ne bucurăm și să petrecem o vară frumoasă împreună. Nu este o plajă de fițe, este accesibilă oricui. Nu sunt un om de afaceri, nu mă pricep la asta deloc, dar știu că-mi place ca starea mea de bine să o transmit și altora”, a povestit vedeta Kanal D într-un interviu pentru click.ro.

Cum a ajuns să prezinte alături de Teo Trandafir


De altfel, Bursucu a mai povestit că în ce privește televiziunea, el participă la emisiuni încă de la vârsta de 8 ani, datorită grupului ”Meloritm” din care făcea parte atunci. Apoi, și-a început cariera ca dansator, iar mai târziu ca și coregraf.


După ce și-a finalizat cursurile Școlii de Actori a ajuns să prezinte alături de Teo Trandafir, după care i s-a încredințat emisiunea ”Roata norocului”, tot la Kanal D.

Advertisement


„Eram atât de micuț, aveam 8 ani, făceam parte din grupul Meloritm și participam la toate emisiunile de televiziune unde eram invitați, în acea perioadă, dar și la toate concertele de la Sala Palatului, alături de artiștii mari, din acea perioadă: Anca Țurcașiu, Gheorghe Gheorghiu etc. Așa mi-am început eu cariera, după care am devenit dansator, apoi coregraf, am terminat Școala de Actorie. Au urmat intrarea în echipa Kanal D, la Teo Show, apoi și proiectul Roata Norocului, tot la Kanal D. A fost un drum frumos, iar acum chiar mă simt împlinit. Fac exact ceea ce îmi place”, a spus colegul lui Teo Trandafir, Bursucu.