ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Oficial: Liviu Ciobotariu a fost dat afară de la Sepsi! Cine îi ia locul

Sepsi a anunțat pe rețelele de socializare despărțirea de antrenorul Liviu Ciobotariu.

Avatar

Publicat

pe

Sepsi a anunțat pe rețelele de socializare despărțirea de antrenorul Liviu Ciobotariu. După un început fabulos de sezon, Sepsi s-a prăbușit, iar înfrângerea din ultima etapă cu FC U Craiova, scor 1-2, a fost decisivă pentru „Ciobi”.

Oficial: Liviu Ciobotariu a fost dat afară de la Sepsi!


Liviu Ciobotariu și-a încheiat aventura pe banca celor de la Sepsi. Antrenorul în vârstă de 52 de ani a venit la Sf. Gheorghe în vara acestui an, reușind să câștige Supercupa României alături de covăsneni. Declinul a început după ce Sepsi a ratat calificarea în grupele UEFA Conference League. Liviu Ciobotariu a lăsat echipa finanțată de Dioszegi pe locul 10.


”Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Liviu Ciobotariu. Totodată, clubul nostru a încetat, de comun acord, raporturile contractuale și cu antrenorii secunzi Cătălin Munteanu și Adrian Iordache.

Pe această cale dorim să le mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și le urăm mult succes în continuare!”, au transmis cei de la Sepsi.
Cine îi ia locul lui Ciobotariu la Sepsi: „Mâine anunțăm numele noului antrenor
Sepsi a început lansat sezonul, iar după câștigarea Supercupei României au urmat 10 meciuri fără înfrângere pentru covăsneni. Ulterior, după eliminarea din cupele europene, formația finanțată de Laszlo Dioszegi s-a prăbușit, iar patronul s-a arătat extrem de furios în intervențiile de la FANATIK SUPERLIGA.

Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi, a vorbit despre antrenorul care va veni la Sf. Gheorghe. Oficialul ardelenilor a dezvăluit că numele noului antrenor va fi anunțat oficial în cursul zilei de joi, 30 noiembrie

Cum a fost prins Cătălin Cherecheș: „Nu au fost piste false. Polițiștii…

„Nu a fost el principalul vinovat. După cum se zice, nu poți să dai afară 20 de jucători. Antrenorul plătește. Obiectivul este play-off-ul. Este un șoc la echipă și sperăm să adunăm puncte.

Advertisement

Sperăm ca mâine să anunțăm numele noului antrenor. Suntem înțeleși în cea mai mare parte, dar nu vă pot spune numele lui până nu semnăm actele. Nu a mai antrenat până acum nicio echipă din România.