ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

A testat cât a testat ca să nu se schimbe nimic: Mergem la Euro cu același lot

Avatar

Publicat

pe

Cele două meciuri de pregătire ale naționalei cu Irlanda de Nord și Columbia l-au convins pe selecționer că nu este nevoie să facă schimbări în lot decât în cazuri de urgență sau accidentări. Despre jucătorii care nu prind meciuri la echipa de club, Edi Iordănescu a spus doar că aceștia „trebuie să convingă să joace mai mult”. Niciun cuvânt însă dacă aceștia vor rămâne tot pe bancă. În ceea ce-l privește pe Mitriță, selecționerul și-a stabilit lotul și l-a scos definitiv din calcule pe oltean.

Deci s-a stabilit. Lotul pentru Euro, cu 1-2 excepții,  va fi cel folosit în dubla cu Irlanda de Nord și Columbia. Și chiar dacă a tot declarat că nu se va baza la națională pe cei care nu prind echipa la club, Edi Iordănescu tot se va baza pe Moldovan, Rațiu și Hagi, pe principiul „alții mai buni nu avem”. Horațiu Moldovan.

Chiar dacă nu joacă la Atletico Madrid, Iordănescu tot titular îl va folosi. rămâne un om de bază pentru „tricolori”. Ne-a salvat în preliminarii și cel mai probabil va fi portarul numărul 1 la Euro. A apărat foarte bine în meciul cu Columbia, limitând proporțiile scorului.

Florin Niță

A redevenit titular la club după transferul în Turcia, la Gaziantep. Va fi în lotul pentru Germania și are șanse să fie titular la turneul final. El și Moldovan sunt de valori sensibil egale, aducând aminte de cuplul Stelea-Prunea.

Aioani sau Tătărușanu

Advertisement

Cel de-al treilea portar din lot se va alege dintre Aioani și Tătărușanu. În Liga 1 sunt pe picior de egalitate, ambii au evoluții excelente însă doar unul va prinde lotul. Probabil că selecționerul se va decide după încheierea sezonului pe care-l va lua.

Citește articolul integral aici.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *