ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

SPORT

Rapid a căzut de pe un tren frumos. Se aliniază astrele pentru Șumudică și Dan Petrescu

Avatar

Publicat

pe

„Războiul CFR-iștilor” a răspuns la întrebarea dacă Rapidul mai poate încurca FCSB-ul. Nu. Giuleștenii au ieșit din calcule. Le-a mai rămas un singur obiectiv, cupele europene, iar pentru a fi siguri, ar trebui să prindă locul 2 la final. Locul 3 ar juca un baraj, în timp ce locul 4 nu duce nicăieri, după cum arată semifinalele Cupei României.

„Nu-mi explic”, a declarat Dan Șucu la finalul meciului cu CFR. Și este, întradevăr, inexplicabilă această prăbușire a echipei în play-off după ce la finalul sezonului regular Rapid era văzută ca singura care o poate încurca pe FCSB la titlu. Pronosticurile erau categorice: Rapid va defila în play-out. Craiova nu juca nimic, CFR nu convingea cu Adrian Mutu, Farul și Sepsi păreau să nu încurce pe nimeni. Rămânea FCSB, cu care Rapid a făcut instrucție în sezonul regular, cu două victorii și golaveraj 6-2. De altfel, Rapid avea un bilanț net favorabil cu toate echipele din play-off. S-au încurcat doar cu echipele „de jos”.

Blestemul FCSB?

Ca și în sezonul trecut, Rapid s-a prăbușit după victoriile cu echipa lui Gigi Becali. În sezonul trecut, după 1-0 cu FCSB, a urmat acel 2-7 cu Farul. Acum, după 4-0 cu FCSB, au urmat trei înfrângeri consecutive, cu Farul, Univ Craiova și CFR. Și, întorcându-ne la vorbele lui Dan Șucu, „Nu-mi explic”. De altfel, suporterii fac haz de necaz: „Peste două etape jucăm cu FCSB. Îi zdrobim din nou și așa ne salvăm sezonul”.

Citește articolul integral aici.