ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

O învățătoare dă vina pe elevul violat: „Numai lui i se întâmplă, domnule! Cum dracu din atâţia copii numai lui i se întâmplă?” Cazul horror de la Școala „Nicolae Titulescu”. Partea a doua

Avatar

Publicat

pe

A fost declaraţia care i-a revoltat nu doar pe părinţii de la Şcoala „Nicolae Titulescu”, ci ne-a şocat pe noi toți. Doamna care a fost prezentată de directoarea adjunctă ca fiind reprezentanta CEAC, adică a Comisiei pentru Evaluarea şi Asigurarea Calităţii Educaţiei în şcoala respectivă, şi care s-a recomandat a fi psiholog este învăţătoare.

După o promisiune de la directoarea şcolii, acum demisionară, după fuga acesteia pe scări, după încercarea paznicului de a ne scoate din incintă am sfârşit în biroul directoarei adjuncte, pentru un punct de vedere filmat. Doar că, în timp ce pregăteam interviul, în birou a ajuns „în mod întâmplător” o doamnă, care a încercat să ne convingă de faptul că în şcoală nu s-a întâmplat nimic. 

(…)

Reporter: – Şi ce ştiţi despre situaţia din 2022?

Doamnă: – Deci în declaraţia mamei de la Poliţie se contrazicea singură. Adeverinţa de la medic, consultaţia medicului, era că nu se constată nicio urmă de violenţă. Mama începe să spună că băiatul ei încerca să-l dezbrace pe ta-su de chiloţi în timp ce dormea, după 3 săptămâni de la aşa-zisa faptă. Ori copilul ăla de 8 ani sau 7 ani, sau cât avea, s-a întors în clasă. Era ultima zi de şcoală. S-a întors în clasă ca şi când era normal. Adică un copil abuzat nu se întoarce normal în clasă. Nu-i dă drumul doamna să plece acasă fără să-şi dea seama că s-a întâmplat ceva cu copilul ăla. 

Reporter: – Şi cum ştiţi că s-a terminat dosarul ăla?

Advertisement

Doamnă: – A fost clasat de Poliţie. 

Reporter: – De ce?

Doamnă: – Pentru că nu s-a adeverit nimic!

Reporter: – Greşit! Pentru că băieţelul, autorul acestei fapte, nu poate răspunde penal. 

Doamnă: – Nu-i adevărat!

Citește articolul integral aici.

Advertisement