ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce pensie alimentară e obligat să plătească Al Pacino pentru al patrulea copil. Instanța a decis

Avatar

Publicat

pe

Al Pacino e nevoit să plătească zeci de mii de dolari pentru al patrulea său copil. Vorbim despre cel pe care l-a făcut cu Noor Alfallah, iubita care s-a întreținut, în trecut, și cu Mick Jagger.

Al Pacino (83 de ani) trebuie să pună pe masă 30.000 de dolari lună de lună pentru fiul său, conceput cu Noor Alfallah (29 de ani)

Potrivit PageSix, care a obținut documente strict-secrete din procesul lui Al Pacino privind custodia fiului său, conceput cu Noor, actorul de la Hollywood e obligat de instanță să îi ofere fostei partenere suma de 30.000 de dolari pentru creșterea pruncului.

Pe lângă această contribuție, lui Al Pacino i s-a cerut, din partea unui judecător din Los Angeles, să îi ofere un avans de 110.000 de dolari fostei iubite.

Suma trebuie să ajungă la Noor înainte ca starul din „Scarface” să facă plățile lunare. Actorul trebuie să ofere 13.000 de dolari pentru o asistentă de noapte. E obligat și să acopere orice alte facturi medicale care nu sunt prevăzute în plafonul asigurărilor de sănătate obligatorii.

Noor a cerut custodia fiului lor, deși aceștia ar fi încă împreună

Vedeta trebuie să depună anul și o sumă de 15.000 de dolari într-un fond destinat educației piciului. Al Pacino și Noor Alfallah au fost văzuți prima dată împreună în luna aprilie 2022. Ulterior, s-a aflat că porumbeii se vedeau încă de la debutul pandemiei de coronavirus.

O sursă a declarat pentru PageSix, atunci când s-a aflat că Pacino și Noor sunt împreună, că tânăra este o vânătoare de milionari. „Pacino și Noor au început să se vadă în timpul pandemiei.

Advertisement

Ea se întâlnește de cele mai multe ori cu bărbați în vârstă, foarte bogați. A fost cu Mick Jagger o vreme. Apoi s-a întâlnit cu Nicholas Berggruem”, spunea o persoană care o cunoaște pe Noor.

Noor a cerut custodia fiului lor, în ciuda faptului că încă era împreună cu Al Pacino. Nimeni nu a înțeles de ce. S-a spus că aceștia nu au ajuns la un numitor comun în gestionarea rolurilor de părinți și că băiețelul nu era deloc planificat.

În luna septembrie 2023, presa tabloidă de peste Ocean a notat că, în ciuda procesului bizar, cei doi ar mai fi împreună.