ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Klaus Iohannis și soția lui recunosc motivul pentru care nu au avut copii. De ce nu au adoptat unul

Avatar

Publicat

pe

Klaus Iohannis și soția lui au dezvăluit la un moment dat motivul pentru care care nu au avut copii, după ce unele voci i-au criticat pentru decizia de a nu adopta unul. Șeful statului a precizat că el și Carmen Iohannis nu pot avea copii.

Klaus Iohannis și soția lui recunosc motivul pentru care nu au avut copii

În anul 2014, când se pregătea pentru prima dată să devină președintele României, Klaus Iohannis a fost întrebat de ce el și soția lui, Carmen nu au făcut niciun copil, iar actualul șef al statului a răspuns atunci că cei doi nu pot face copii și că i-a luat foarte mult până s-a împăcat cu ideea. Ulterior, Iohannis a fost întrebat de ce nu a adoptat un copil.

„Nu a fost o idee pe care să o luăm în considerare, pentru că acum 20 de ani am decis să intru într-o carieră foarte publică și poate dacă aș fi avut copii, nu aș fi făcut acest pas. Așa, am avut mai mult timp, mai multă energie la dispoziție pentru a mă implica în ceea ce fac în calitatea mea de persoană publică”, a declarat Klaus Iohannis la acea vreme.

Iohannis a mai precizat atunci că Biblia este cartea lui preferată și că în casa lui se găsesc mai multe icoane.

„Cartea mea preferată e Biblia. Pot să spun că sunt creștin convins. Am legătura mea cu divinitatea. Sunt botezat luteran. Asta a fost tradiția în familia mea. Dumnezeu există numai unul pentru toți. Am câteva icoane, de toate felurile. Multe dintre ele sunt primite cadou de la oficialități, prieteni și țin foarte mult la ele”, a spus acesta.

Advertisement