ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Lady Gaga a fost violată acum 15 ani. Artista face dezvăluiri tulburătoare: ”Începeam să plâng!”

Avatar

Publicat

pe

Lady Gaga a fost violată în urmă cu 15 ani, dar nu a avut curajul să vorbească despre trauma prin care a trecut până în anul 2014. Artista și-a făcut acum curaj și a vorbit despre evenimentul care i-a schimbat viața și în urma căruia suferă de sindrom post-traumatic.

Lady Gaga a fost Lady Gagaacum 15 ani

„Eram șocată și inhibată. Știi sentimentul acela când ești într-un roller coaster și ești pe punctul de a coborî o pantă abruptă? Acea frică și golul din stomac? Apoi am avut mari probleme de respirație și convulsii în tot corpul. Apoi începeam să plâng”, a mărturisit Lady Gaga.

În anul 2017, cântăreața posta un mesaj pe contul personal de Twitter în care anunța că suferă de neuropatie, cauzată de fibromialgie (durere difuză și sensibilitate musculară).

„Mă enervează oamenii care nu cred că fibromialgia este reală. Pentru mine, dar cred că și pentru multe alte femei, e un ciclon de anxietate, depresie, sindrom post-traumatic și atacuri de panică, iar toate astea îmi epuizează sistemul nervos. Oamenii ar trebui să simtă mai multă compasiune. Durerea cronică nu e o glumă. Și în fiecare zi te trezești fără să știi cum o să te simți”, a declarat Lady Gaga după ce a fost criticată pentru că și-a scurtat un turneu în Europa.

Stefani Joanne Angelina Germanotta a cântat sub acest nume până în anul 2010, când și-a luat numele Lady Gaga. Rob Fusari, producătorul muzical și iubitul de atunci al vedetei, este cel care i-a dat vedetei acest nume. Cu peste 32 de milioane de albume și 170 de milioane de discuri single vândute, Lady Gaga este unul dintre cei mai bine vânduți artiști din istorie.

Lady Gaga este cunoscută și pentru activitățile filantropice și activismul social, dar și pentru organizația ei non-profit prin care promovează emanciparea tinerilor și combaterea fenomenului de bullying.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *