ZiarulRing

22-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

La asta sigur nu te așteptai! Care este legătura dintre Ștefania și Ludovic Orban

Avatar

Publicat

pe

Moment extrem de amuzant pentru fanii show-ului Asia Express. Ce legătură are Ștefania, iubita lui Speak, cu premierul Ludovic Orban?

Ce spune Ștefania despre Ludovic Orban?

Fanii cunoscutei artiste înțeleg acum de unde vine pozitivismul său, calmul și zâmbetul până la urechi pe care-l afișează. Aceasta nu urmărește deloc ce se întâmplă pe scena politică a zilelor noastre și pe bună dreptate, spun internauții. Vedeta s-a dat de gol chiar în primul episod de la  DE SPEAK Firu-n Patru in #AsiaExpress , serie de clipuri de pe canalul lui Speak. Cunoscutul solist a decis să profite de show-ul la care a participat alături de partenera sa și să le ofere o porție dublă de amuzament fanilor aventurii din Asia. Zis și făcut! Ștefan Sprianu și-a luat iubita și a ales câte un invitat special pentru fiecare ediție pentru a comenta experiențele din Drumul Comorilor.

Ștefania: „Cine e Orban?”

Cu ocazia introducerii lui Fodor, primul invitat, în ceea ce va urma, Ștefaniei i-a scăpat o gafă de zile mari, au considerat câțiva cârcotași. Numele lui Orban a ajuns în dialogul dintre cele trei vedete la nimereală, ca un exemplu extrem dat de coechipierul lui Bontea. În momentul acela, Ștefania a întrebat mirată cine este personajul. Fostul prezentator al emisiunii Mastechef a lămurit-o pe tânără și i-a răspuns simplu: „Un….politician.” Aceștia au trecut repede peste ceea ce devenise un moment puțin stânjenitor și și-au văzut mai departe de seria momentelor amuzante petrecute în Asia Express. (Se poate observa confuzia dansatoarei la minutul 02:22.)

„Pe cine mai chemi?”

Speak: După fiecare episod dat pe TV, noi vom comenta cu diferiți invitați din emisiune și nu numai.
Răzvan Fodor: Cum adică nu numai? Pe cine mai chemi?
Speak: Păi vreau să mai chem și din afara emisiunii.
Ștefania: Gen fani, oameni care-și doresc să vadă tot.
Speak: Da, așa!
Răzvan Fodor: A, am înțeles, deci nu-l chemi pe Orban sau…
Ștefania: Cine-i Orban?
Răzvan Fodor: Ludovic Orban.
Speak: Un fel de băiat.
Răzvan Fodor: Un…politician.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *