ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Mama lui Giani Kiriță, dezvăluiri de senzație despre fostul fotbalist: ‘El nu vrea’

Avatar

Publicat

pe

Mama lui Giani Kiriță a adus câteva detalii despre fiul său. Aceasta a vorbit despre relațiile acestuia și despre eșecurile de care a avut parte după divorțul de mama copiilor săi. Cum vede Niculina Ivan nora perfectă?

Mama lui Giani Kiriță, despre viața sentimentală a fiului

Niculina Ivan și Giani Kiriță au fost invitați în platoul de la „Vorbește Lumea”. Cei doi au vorbit despre familie, dar în special despre viața sentimentală a fiului pe care mulți o văd a fi controversată.

Celebrul fotbalist adoră frumosul și a fost mereu văzut în preajma unor femei care cu siguranță ar atrage atenția fiecărui mascul. Cu toate astea, încercările au rămas doar la stadiul de relații scurte, pentru că sportivul nu a găsit-o pe aceea care să-l pună din nou la casa sa.

„Mâine, poimâne face câțiva ani și îi trebuie și lui o fată să se așeze la casa lui. Eu știu genul lui deja, dar din punctul meu de vedere ar trebui să fie blonduță, la vreo 30 și ceva de ani, cu ochii deschiși, etc. Sunt importante niște calități în bucătărie, așa că mi-ar plăcea să ia o fată măcar pe jumătate să-i facă pe cât îi fac eu, dar în ziua de azi am văzut și eu că nu mai sunt fetele așa. El nu vrea să se pună la casa lui, nu fetele”
Niculina Ivan, mama lui Giani

„Mama e singura din viața mea care mă mai și ceartă la vârsta asta”

Amintim că fostul prezentator de la „Vulturii de noapte” a fost căsătorit cu femeia care i-a adus pe lume doi copii – Marco și Roxana. De câțiva ani buni însă norocul pare că nu l-a găsit acasă, așa că a continuat să experimenteze și să își dea seama că singurătatea l-a împins să se gândească temător la o viață alături de altcineva.

„La o femeie când o vezi că apare după buze, nu e bine. Naturalețea e cea mai frumoasă, doar cu mici retușuri. Nimic exagerat nu e bun. În primul rând trebuie să fie opusul meu, să fie elegantă, finuță. Eu sunt destul de agitat, e haos mereu. Eu bat spre brunete foarte mult, majoritatea femeilor pe care le-am avut au fost brunete. Mama e singura din viața mea care mă mai și ceartă la vârsta asta. Ea vrea o stabilitate, dar acum e foarte greu să mă obișnuiesc din nou cu cineva. Sunt de foarte mulți ani singur”
Giani Kiriță

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *