ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Cazul Cristinei, tânăra de 23 de ani diagnosticată cu cancer în ziua în care a născut, a impresionat toată România, iar mobilizarea a fost exemplară.

S-au strâns cei 70.000 de euro pentru tânăra din Piteşti, diagnosticată cu cancer în ziua în care a născut, iar soţul fetei face un apel ca lumea sa nu mai doneze pentru Cristina, ci unei fetiţe care ar avea nevoie de doar 8.000 de euro pentru a afla dacă a fost sau nu vindecată de cancer.

Avatar

Publicat

pe

S-au strâns cei 70.000 de euro pentru tânăra din Piteşti, diagnosticată cu cancer în ziua în care a născut, iar soţul fetei face un apel ca lumea sa nu mai doneze pentru Cristina, ci unei fetiţe care ar avea nevoie de doar 8.000 de euro pentru a afla dacă a fost sau nu vindecată de cancer.

O tânără din Piteşti a aflat că are cancer chiar în ziua în care a născut. Acum, viaţa ei depinde de un trament, care numai pentru început costă 70.000 de euro. După o mobilizare impresionantă în mediul online, în doar o săptămână, banii pentru Cristina s-au strâns. Familia fetei face acum un apel către oamenii cu suflet să nu mai trimită bani în contul deschis pentru proaspăta mămică, ci să doneze pentru salvarea unei fetiţe de 4 ani.

„Așa cum am anunțat de dimineață, banii pentru Cris s-au strâns cu o viteză uimitoare, într-o săptămână de la lansarea apelului nostru. Nu știm ce ne așteaptă mai departe. Așteptam răspusurile de la clinicile din afară către care am trimis toate documentele medicale. Suntem recunoscători tuturor și sperăm că – cel târziu până la sfârșitul săptămânii – vom putea comunica toate detaliile privind tratamentul pe care îl va urma Cristina.
De asemenea, pentru a evita orice suspiciune vizavi de cazul nostru și de valoare donațiilor, tot vineri voi face public extrasul de cont.

Azi am aflat de situația unei fetițe de numai 4 ani, Alexia. Vă rog din suflet, dacă mai există oameni care voiau să doneze pentru Cris, să facă gestul ăsta ajutând-o pe această fetiță. Din câte am înțeles, având metastaze la fel de rele ca și Cris, fetița este pe drumul de a învinge complet boala și este cât se poate de omenește să îi fim cu toți alături, așa cum ați fost pentru noi. Am și eu o fetiță și îmi doresc să văd toți copiii crescând sănătoși. Cum am date despre unde plecăm cu soția mea, voi anunța imediat. Încă o data, vă mulțumesc din suflet și îmi cer scuze că nu pot răspunde la miile de mesaje pe care le primesc.

Conturile Alexiei sunt următoarele:
RO57BTRLRONCRT0358113901 (LEI)- titular Soare Iuliana Cristina
RO03BTRLEURCRT0228825001 SWIFT- BTRLR022 (EURO) – titular Soare Gheorghe”,
 a scris soţul tinerei diagnosticată cu cancer în ziua în care a născut.

Cristina şi Adrian Manea au făcut nunta pe 28 mai anul acesta. A fost cel mai fericit moment din viaţa lor, mai ales că tânăra era deja însărcinată şi urma să aducă pe lume o fetiţă. Când a sosit momentul mult aşteptat, familia a trecut de la extaz la agonie. La naşterea fetiţei, Cristina a fost depistată cu cancer la plămâni şi la cap.

Advertisement

M-a aşteptat domnul doctor care a operat-o şi mi-a dat vestea că este suspectă de metastaze la cap şi plămâni. Erau şanse foarte mici să nu fie adevărat. Un cancer extrem de rar„, a spus Adrian Manea, soţul tinerei.

Ca să o protejeze, familia nu a avut puterea să-i spună adevărul crud despre boala ei. Fata nu înţelege de ce nu are putere să îşi ţină fiica în braţe, de ce i-a căzut părul şi de ce este ţintuită la pat.