ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Nouă tentativă de suicid la metrou. Cum au rezolvat britanicii problema! Ingenios

O tentativă de suicid a avut loc luni, în jurul orei 11:39, în staţia de metrou Piaţa Unirii 2, pe direcţia Pipera, informează Metrorex.

Avatar

Publicat

pe

O tentativă de suicid a avut loc luni, în jurul orei 11:39, în staţia de metrou Piaţa Unirii 2, pe direcţia Pipera, informează Metrorex.

„Metrorex informează că astăzi, 12.02.2024, în jurul orei 11:39, în staţia de metrou Piaţa Unirii 2, pe direcţia Pipera a avut loc o tentativă de suicid. Personalul Metrorex a anunţat SMURD pentru intervenţie. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul”, precizează Metrorex.

Prin urmare, circulaţia trenurilor de metrou se face în pendulă între Eroii Revoluţiei – Berceni linia 1, Eroii Revoluţiei – Universitate linia 2, Universitate – Pipera linia 1. 

Pereți de sticlă

În multe state vest-europene, aceasta problemă a fost rezolvată extrem de ingenios. Au fost montate garduri sau pereți de plastic sau de sticlă, cu o înalțime de aproape trei metri.

Acești pereți au fost dotați cu uși și au fost instalați de-a lungul liniei, paralel cu metroul care vine în stație, iar ușile metroului se pliază exact pe ușile pereților. Iar ușile duble, de la pereți și de la vagonul de metrou, se deschid/închid în același timp ca o singură ușă.

Advertisement