ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

O scriitoare celebră a făcut un apel disperat către Florin Salam și Adi Minune. Ce le-a cerut românca

O scriitoare celebră face un apel către cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România. Ce le-a cerut aceasta lui Florin Salam și lui Adrian Minune?

Avatar

Publicat

pe

O scriitoare celebră a facut un apel către cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România. Ce le-a cerut aceasta lui Florin Salam și lui Adrian Minune?

Apelul unei scriitoare către Florin Salam și Adi Minune

O scriitoare celebră a profitat de popularitatea lor și a venit în prim-plan cu o dorință care a devenit necesitate în zilele acestea. Scriitoarea Ana Barton a făcut recent un apel neașteptat către Florin Salam și Adi Minune pentru ca artiștii să transmită mai departe fanilor lor mesajele oferite de autorități.

Aceasta le-a insuflat faptul că ar fi bine să le repete de câteva ori celor care le ascultă piesele cât de important este să respecte măsurile impuse de lege și să nu părăsească domiciliul, iar dacă o fac să fie echipați corespunzător și să aibă un act care să menționeze încotro se îndreaptă. În cadrul aceleași postări, Ana Barton a vorbit și despre propriile temeri din perioada auto-izolării. Mișcarea este una foarte bună, pentru că în felul acesta se vor atinge multe categorii de oameni.

Ana Barton, apel disperat către Florin Salam și Adi Minune

„Să-i roage pe acești cântăreți să dea mesaje către publicul lor”

”La capăt de postare, ceva care mi se pare extrem de important: dacă e cineva dintre voi care poate să vorbească acum cu domnul Florin Salam, cu domnul Adrian Minune și ceilalți cîntăreți de manele pe care îi apreciază foarte mulți oameni din țara noastră, îl rog să o facă. Să-i roage pe acești cîntăreți să dea mesaje către publicul lor, care este unul foarte, foarte numeros, iar mesajele de la acești cîntăreți ar însemna ceva pentru acest public pentru care bula noastră nu există. Mesaje către acest public să stea în case, ca să se protejeze pe ei și să-i protejeze și pe cei dragi ai lor. Să le vorbească acestor oameni în clipuri, pe muzică, fără muzică, cum vor ei, să le cînte, dar să li se adreseze acestor foarte mulți oameni. Da, pentru că fiecare viață e prețioasă și pentru că fiecare sîntem toți”
Ana Barton (Sursa: 
facebook.com)

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *