ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Adi Minune și-a cumpărat un super bolid! Ce mesaj a transmis când și-a prezentat noua achiziție

Adi Minune, pe numele de botez Adrian Simionescu, este unul din cei mai importanți cântăreți de manele din România. Și pentru că se respectă, la finele lui 2019 și-a fcăut un cadou de câteva zeci de mii de euro.

Avatar

Publicat

pe

Adi Minune, pe numele de botez Adrian Simionescu, este unul din cei mai importanți cântăreți de manele din România. Și pentru că se respectă, la finele lui 2019 și-a fcăut un cadou de câteva zeci de mii de euro.


Adi Minune și-a cumpărat un super bolid!


Dacă în 2013, Adi Minune avea un Ferrari pe care l-a făcut praf într-un accident rutier, se pare că acum s-a decis să-și cumpere alt bolid pe patru roți. Este vorba de un Lamborghini de culoare roşie pe care şi l-a comandat din Germania. Modelul despre care vorbim este un Aventador, al cărui preţ este de aproximativ 400.000 de euro. Mândru de noua sa mașină, Adi Minune și-a etalat bijuteria pe patru roți pe internet.

Ce mesaj a transmis când și-a prezentat noua achiziție


Acest lucru s-a întâmplat spre finele lui 2019. Și pentru că tot a fost luna cadourilor, celebrul manelist Adi Minune a decis să ”ia fața” și să ”rupă gura târgului”. Un bolid roșu este cadoul pe care celebrul manelist și l-a făcut, iar achiziția a ”extras” din buzunarul artistului nu mai puțin de 400.000 de euro. Dacă ne gândim, este o sumă incredibilă, însă imaginea lui Minune trebuie asezonată cu accesorii de lux. Adi minune este proprietarul fericit al unui Lamborghini Aventador, o adevărată bijuterie pe patru roți de care este, pe bună dreptate, mândru.
Acum , se pare, viața de familie a celebrului Adi Minune este una bună, dacă ținem cont că, nu demult, era pe prima pagină scandalul în care a fost implicată fiica sa, atunci când a fugit de acasă cu iubitul de la acea vreme.


”Adi i-a spus fiicei sale ca vor merge foarte curand la un medic ginecolog, pentru a vedea daca ea mai e virgina. Carmen sustine ca nu a facut nimic cu Franco si ca inca este domisoara, dar tatal ei nu crede nici o iota, asa ca vrea sa aiba o certitudine. Fata a izbucnit in plans, acuzandu-si tatal ca este nedrept. Spiritele au fost, totusi, destul de linistite. Adrian este fericit ca fiica lui a ajuns acasa, insa, nu stiu ce se va intampla daca se adevereste ca ea a avut relatii sexuale cu Franco. Cred ca o da afara din casa si o trimite la baiatul ala. Minune este foarte strict atunci cand vine vorba despre aceste lucruri si nu are nici o legatura cu etnia, ci cu princiipile. Nu se stie inca nici daca il va accepta pe Franco, asa cum a spus. Ramane de vazut”, a declarat la acea vreme un apropiat al familiei manelistului.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *