ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Adi Minune și Țancă Uraganul, probleme grave cu Poliția

Adi Minune și Țancă Uraganul au mari probleme cu Poliția. Au fost prinși asupra faptului în flagrant, noaptea trecută, într-un penthouse din Sectorul 6 al Bucureștiului.

Avatar

Publicat

pe

Adi Minune și Țancă Uraganul au mari probleme cu Poliția. Au fost prinși asupra faptului în flagrant, noaptea trecută, într-un penthouse din Sectorul 6 al Bucureștiului.


Cei doi au fost surprinși de Poliție la o petrecere privată la care nimeni nu respecta regulile de distanțare fizică impuse de pandemia de coronavirus, scrie Evenimentul Zilei. După ce au mai avut probleme similare, toamna aceasta, în localuri, acum maneliștii se retrăseseră într-un apartament. Petrcerea care se dorea clandestină, nu le-a ieșit.


Petrecere în penthouse cu maneliști


„În noaptea de 31 octombrie spre 01 noiembrie 2020, polițiștii Secției 20 acționând pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS COV 2 au identificat un eveniment privat aflat în desfășurare într-un apartament de tip penthouse din sectorul 6.


La acest eveniment polițiștii au indetificat 11 persoane care au fost sancționate pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și a Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. În acest caz, amenzile au fost în valoare totală de 38.500 lei”.

Potrivit unor surse, la petrecerea din Sectorul 6 oprită de polițiști, doi dintre participanți au fost chiar Adrian Minune și Țancă Uraganul, doi dintre cei mai celebri maneliști, invitați să întrețină atmosfera. Oamenii legii au „spart gașca” la mai multe petreceri care au avut loc noaptea trecută. Între acestea și un botez cu 100 de persoane invitate.


Adi Minune, urmărit de ghinion


Adi minune pare urmărit de-a dreptul de ghinion. La botezul la care a fost naș, în luna septembrie, unde chefuia cu interlopii, a ajuns de asemenea poliția și a închis distracția. Erau 250 de invitați atunci, iar Florin Salam urma să ajungă și el.
Polițiștii îl aveau în vizor pe tatăl pruncului creștinat, cercetat într-un dosar de proxenetism. Acesta s-a ales și cu o amendă de 10.000 de lei, pentru nerespectarea reglementărilor menite să prevină răspândirea COVID-19, iar invitații au fost nevoiți să plece acasă înainte de ora 23,00.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *